Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДАРА ЕКИМОВА СЕ РАЗБОЛЯВА ТЕЖКО СЛЕД ХЕЙТА В „КАПКИТЕ“

ДАРА ЕКИМОВА СЕ РАЗБОЛЯВА ТЕЖКО СЛЕД ХЕЙТА В „КАПКИТЕ“

дара екимова dara ekimova

Младата изпълнителка Дара Екимова, която стана „Певица на годината“ на Годишните музикални награди на БГ радио, страдала от хранително разстройство.

Това се случва след участието й в „Като две капки вода“ миналата година, когато приема много тежко хейта срещу себе си. По думите й този период е бил голямо изпитание за нея и преценката за себе си, Галерия.

„Розовият балон се спука. Понякога губиш реална представа за себе си, защото си прочел хикс коментари, които ти казват, че имаш голямо чело или защо е тромава, защо е дебела, защо не пее перфектно, защо постоянно я набутват. Много ме заболя. И се чувствах недостойна да живея. Спрях да се храня, защото смятах, че не заслужавам да ям. Издържала съм повече от 24 часа. Всеки залък, който сложа в устата си беше…вина“, разказва тя.

ДАРА ЕКИМОВА ХОДИ НА ПСИХОЛОГ, БОРИ ЛИЧНИ ДЕМОНИ И МИСЛИ

Певицата не споделя на най-близките си хора, дори на майка си Ива Екимова, за своята вътрешна борба, за проблемите с храната, за мислите за смъртта, защото не иска да я притеснява. За щастие този лош период вече е зад гърба й и сега приема критиката по-спокойно. Сърцето й вече е отворено и е напълно свободно. Черпи вдъхновение от любовта. Най-щурото нещо, което е правила в името на любовта, е да приеме предложение за брак.

„Аз казах „Да“, но вече не съм сгодена, защото свалих пръстена с думите: „Знаеш ли какво, много те обичам, но аз не съм готова за това“, признава певицата. За щастие човекът до нея приема отказа с разбиране. Затова му е благодарна, защото той познава нейните рани добре и знае, че той не е проблемът.

Top
>