Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > НОВИЯТ АЛБУМ НА ЦЕЦА ВЕЧЕ И У НАС

НОВИЯТ АЛБУМ НА ЦЕЦА ВЕЧЕ И У НАС

Българските фенове на Кралицата на Балканите – Цеца Величкович, вече могат да получат новия й албум “Autogram” от днес (18 юли) напълно безплатно след закупуване на билет за разтърсващия й нов концерт, който ще се състои в София на 17 март 2017 г. в Арена Армеец.

Както вече беше обявено, специално за българските си фенове CECA ще направи уникален жест, като подари новия си диск с всеки закупен билет за събитието от сайта на Eventim, касата на компанията в The Mall и от централния им офис на ул. “6-и септември” №58 в София.

Дискът разби всички рекорди по продажби в западната ни съседка, а 11-те нови композиции на най-голямата звезда на Балканите събраха над 60 000 000 гледания само за три седмици в сайтовете за видео споделяне – постижение, с което не може да се похвали нито един друг изпълнител по тези ширини.

 “Autogram” няма да се разпространява в търговската мрежа в България по изричното настояване на CECA, която е отказала всички оферти от страна на родни дистрибутори за правата.

Жестът е специално и само за българските фенове, след като сръбската икона останала очарована от любовта на публиката на предишните й два грандиозни концерта у нас – в „Арена Армеец“ и стадион „Несебър“ в едноименния град. По този начин тя е решила да върне поне частица от получената обич по време на двете събития.

Концертът на CECA, на който дивата ще изпълни за първи път на живо песни от новия албум, както и най-големите си хитове от началото на кариерата си, е на 17 март в зала „Арена Армеец“. Начало – 20:00 часа. Билетите за събитието са на цени от 25 до 60 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.

Top
>