Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ОЯ ОТ „МАЛКИ УБИЙСТВА“ СЪЖАЛЯВА ЗА БРАКА СИ

ОЯ ОТ „МАЛКИ УБИЙСТВА“ СЪЖАЛЯВА ЗА БРАКА СИ

оя гьокче бахадър gyokche bahadir

Гьокче Бахадър – Оя от „Малки убийства“, обяви сватбата си с Али Сунал за най-голямата грешка в живота си. Признанието тя направи в навечерието на 10-ата годишнина от венчавката.

„Оженихме се през лятото на 2011-а, а няколко месеца по-късно  се разведохме. Бях хубава булка, жалко само, че не случих на съпруг“, откровеничи тя пред „Гюнайдън“.

Тя не разкрива причината за раздялата с мъжа си, но намеква, че той й е изневерил.

Гьокче е родена на 9 ноември 1981 година в Истанбул. Завършила е актьорско майсторство в центъра за изкуства на Мюджат Гозен. Преди „Лостопад“ участва в два сериала, но никой от тях не я направи световноизвестна. Славата я споходила чак след като поела ролята на Лейля в „Листопад“.

Хобито на 39-годишната актриса е готвенето. Преди време майка й откри свой ресторант в истанбулския квартал Суадие и понякога в свободното си време Гьокче помага в кухнята на заведението, пише Уикенд.

„Няма манджа, която да не мога да забъркам. Този си талант съм наследила от мама“, споделя тв звездата. Любимото занимание на екранната Оя е и йогата. Благодарение на нея тя свалила 5 кг.

„Чудесна е за стягане на тялото. Препоръчвам я на всички, които искат да се чувстват здрави, красиви и е отлична кондиция. Когато разпознавам със свободно време, правя и дълги разходки в парка край нас“, откровеничи тя.

Top
>