Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ВСИЧКИ ГОВОРЯТ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯТА НА ФИКИ. КАК Е ВЪЗМОЖНА?

ВСИЧКИ ГОВОРЯТ ЗА ТРАНСФОРМАЦИЯТА НА ФИКИ. КАК Е ВЪЗМОЖНА?

фики-fiki

Синът на Тони Стораро – Фики, е свалил 20 килограма заради участието си в „Като две капки вода“. Освен силните медикаменти, които приема певецът, той гладувал, за да свали огромното излишно тегло, натрупано покрай заседяването по време на пандемията.

Фики бе замразил участията си заради ограничителните мерки и се беше ошишкал. Чалгаджията взе участие в тв реклама, в която пее насред палми и море. В клипа се видя, че мускулестият изпълнител сериозно се е отпуснал.

В последното издание на шоуто за имитации обаче ясно се видя, че Фики драстично е отслабнал, пише Уикенд. Малкият Стораро се превъплъти в Роби Уилямс. Заради образа на английската поп звезда 26-годишният изпълнител трябваше да се намъкне в прилепнал костюм и да покаже стегнато тяло и коремни плочки.

ОПЪНАХА АЗИС И ФИКИ ПРЕДИ “КАПКИТЕ”

Екзалтиранията имитатор стигна дотам, че се развихри директно върху масата на журито, а Хилда Казасян се изчерви като домат. Още щом подписал договор, Фики се заел да тренира, за да влезе незабавно във форма. Зрителите и журито останаха изумени от видяното, което е невъзможно без много упоритост в спортната зала и не се случва за месец-два ходене на фитнес.

Неслучайно певецът често е обвиняван, че взима различни медикаменти, за да постига бързи резултати. Най-вероятно и сега освен с глад е постигнал вталяването си и с хапчета.

Мнозина така и не повярваха, че средният Стораро толкова се е изчистил, като го обвиниха, че плочките са очертани с грим от продукцията, видя Secret.bg.

Top
>