Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТОНИ СТОРАРО ХВЪРЛИ БЛИЗО МИЛИОН ЗА ЕМРАХ

ТОНИ СТОРАРО ХВЪРЛИ БЛИЗО МИЛИОН ЗА ЕМРАХ

тони стораро емрах toni storaro emrah

Тони Стораро се е изръсил сигурно с близо милион за луксозния дом на малкия си син Емрах. Това че младият певец не издаде в коя част на София се намира просторното жилище, когато преди дни го показа в популярен влог, не попречи на впечатлението, че са харчени солидни суми за него.

Предвид крехката възраст на малкия Стораро, съвсем естествено е да се предположи, че татко му се е погрижил за финансовата част. Нищо, че в края на миналата година Емрах изтъкна, че сам си бил купил чисто ново БМВ за 20-тия си юбилей. И тогава съмненията бяха, че татко Стораро е платил впечатляващата цена, която се коментираше, че е между 200 и 250 хиляди лева.

„Не съм го обзавел сам. Всъщност баща ми избра дизайнери от Турция, които са работили по апартамента на президента. Доволен съм. Синьото ми е любимия цвят”, сподели Емрах, като припомни, че и новата му кола е синя. Той не влезе в детайли за работния процес с дизайнерите, които са се погрижили за интериора на жилището на президента Реджеп Ердоган. Показа само резултата. В апартамента преобладават любимият му син цвят и златните елементи. Във всички стаи синьото и златното изпъкват на бял фон. В общи линии, кичът е тотален.

ЕМРАХ СТОРАРО ПОКАЗА ЖИЛИЩЕТО СИ ЗА 1 МИЛИОН ЕВРО

„Тук си прекарвам най-свободното си време”, заявява Емрах от хола. В него на бял фон изпъкват златните елементи на полилея, по белите дивани и сини фотьойли, по шкафовете. Завесите също са избрани да се доближават до цвета на златото. Няма преход към кухненския бокс, който също е в бяло и златно. И все пак помещението изглежда просторно. В него има и голяма кухненска маса и столове, които, разбира се, са сини. Златните детайли пък са навсякъде. Даже електрическите ключове са боядисани със златна боя.

Емрах разполага с две спални. В едната временно се е настанил братовчед му. Иначе малкият Стораро използва стаята за гардеробна. И тя е в бяло, но в тази на Емрах е обзаведена по-богато, като отново има сини и златни акценти. „Много обичам да спя”, обясни Емрах. Когато се прибирал след участие към 5-6 сутринта, младият певец спял до 18 ч. на другия ден. Колко момичета е водил в тази спалня? Не съм такова момче, обясни Емрах, като допълни с усмивка: „Много рядко”. Леглото не бе застлано с кувертюра, така че се виждаха бледо розовите чаршафи. Емрах обясни, че майка му ги избирала. В единия ъгъл на стаята той смята да сложи бюро и лаптоп. Това ще е импровизираното му студио. Решил да е в спалнята, защото от нея не се чува на горния етаж, където брат му Фики живее със семейството си, пише Уикенд.

ЕМРАХ СТОРАРО ДРУСА КЛЬОЩАВ ЗАДНИК НА ОКОЛОВРЪСТНОТО

Начинът му на изразяване, който на моменти е почти като този на футболиста Валери Божинов, прави впечатление също, както и разбиранията му за ролята на жената. Изхождайки от обясненията на Емрах, които по всяка вероятност се дължат на възпитанието му, може би е по-подходящо да се говори за предназначението на бъдещата му съпруга.

„Идеалът ми за жена е да е търпелива и да е домакиня най-вече, защото този дом трябва да се поддържа”, обясни Емрах критериите, по които ще си избира булка. От обясненията му стана ясно още, че само на жената й е присъщо да готви и чисти. Емрах рядко готви, поръчва си. „Не обичам много да готвя, защото, нали знаете, мъжете по принцип не готвят. Аз се имам за мъж все пак…”, заяви младият певец, но издаде, че умее да приготвя спагети и яйца на очи. Освен с готвене, той не се занимава и с чистене. „Когато дойде време за почистване, се свързвам с чистачка и тя ми помага. Все пак не съм домакин, нали, има си жени за тази работа”, подхвърли Емрах с усмивка.

Top
>