Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МЕГЗ СЕ ЗАВРЪЩА, ЩЕ ПОКОРЯВА МОДАТА В ДУБАЙ

МЕГЗ СЕ ЗАВРЪЩА, ЩЕ ПОКОРЯВА МОДАТА В ДУБАЙ

megz miglena kakanasheva мегз миглена каканашева

Миглена Каканашева ще става кралица на модата, този път в Дубай. Родената в Раковски дизайнерка отново реши да се пусне в дебрите на модните подвизи. Красавицата стартира новия си проект, който се казва I AM QUENN.

Мегз разказа за новото си предизвикателство в социалните мрежи. По думите й, преди две години тя взела най-трудното решение в живота си – да закрие своята дизайнерска марка MEGZ.

МЕГЗ ОТРИЧА ДА Е КРИЕЛА ДАНЪЦИ, НЯМА ДА СЕ ВРЪЩА В БЪЛГАРИЯ

„Дори сега, когато пиша тези думи, плача, защото беше толкова тежко и болезнено. Започнах да шия дрехи на ръка за себе си, когато бях на 13 години. Всеки ден създавах рокля за себе си и ходех на училище с нея. Толкова бях отдадена на таланта и мечтата си, буквално живеех за нея, че без да осъзнавам, минаха 17 години от живота ми. Гледах се на 30 – успешна и известна работохоличка, с драматичен личен живот, пълен с всякакви проблеми. Оставих най-важното нещо в живота си тогава, за да потърся важност в себе си. Две години бях изцяло посветена на моето вътрешно пътуване. Преместих се в Дубай, напълно преобразих себе си и живота си. Преди шест месеца започнах да създавам марката си тук, в Дубай. Започнах от самото начало – както направих преди 12 години в моята страна. И всъщност превръщам в реалност всичките си планове. Това бяха изключително тежки шест месеца за мен и искам да ви кажа огромно благодаря“, пише Миглена.

Top
>