Вие сте тук
Начало > Шоу > ПАПИ ХАНС СВАЛЯ ДИЛЯНА ПОПОВА

ПАПИ ХАНС СВАЛЯ ДИЛЯНА ПОПОВА

папи ханс papi hans

Папи Ханс влезе в киното в ролята на сваляч. В обект на неговото желание се превръща героинята на Диляна Попова във втората част на хитовия филм на Ники Илиев „Завръщане“.

„Имате по-скоро западна красота“, закача се Папи с Диляна. Действието на свалката е в салона на самолет, а двамата са настанени на един ред на седалките до пътеката.

Какво се случва между двамата и дали Папи ще успее да свали Диляна, ще стане ясно на 14 февруари. Именно за Деня на влюбените режисьорът Ники Илиев ще пусне втората част на най-успешния си филм. В „Завръщане 2” отново ще се срещнем с обичайните заподозрени – Алекс (Илиев), Виктор (Орлин Павлов), Деян (Бойко Кръстанов), Ачо (Александър Кадиев) и Бранко (Башар Рахал).

ГАДЖЕТО НА ПАПИ ХАНС ПРОГОВОРИ ЗА МЪЖЕТЕ ПРЕДИ НЕГО

Този път сдобрените братовчеди ще подложат на изпитание приятелството си. А Алекс и компания ще трябва да решат дали да помогнат на Бранко, който ще се окаже изпаднал в трудна ситуация, свързана с бившата му жена, в чиято роля ще се развихри актрисата Йоана Темелкова, пише Телеграф. Специална роля във филма има дъщерята на Башар Рахал – Клои.

Обичаният певец Орлин Горанов ще се включи в саундтрака на предстоящия филм на Ники Илиев – „Завръщане 2“. Зад музиката отново стои водещият на „Гласът на България“ Иван Тишев, а сред песните, които зрителите със сигурност ще разпознаят в салоните, са тези на Горанов. „Имах удоволствието и честта да направя чисто нов аранжимент на една от най-легендарните песни на Орлин Горанов. Нямам търпение да чуете тази гъзария“, пише Тишев, когото зрителите познават добре и от „Революция Z”.

Top
>