Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПИАРКА ЗАГОВОРИ ЗА НЕЧОВЕШКИ ТОРМОЗ НАД ДЕНИС ТЕОФИКОВ

ПИАРКА ЗАГОВОРИ ЗА НЕЧОВЕШКИ ТОРМОЗ НАД ДЕНИС ТЕОФИКОВ

denis teofikov денис теофиков

Пъзелът около внезапната смърт на популярния поп фолк изпълнител Денис Теофиков започна да се нарежда. Скандални подробности за това какви са били отношенията между 21-годишния певец и хората, заели се да го продуцират, извади на бял свят в социалните мрежи дама на име Екатерина Иванова, която е работила като пиар във фолк средите.

Новината за трагичния край на обещаващия млад изпълнител потопи в траур гилдията в следобедните часове на неделния ден. От СДВР в понеделник съобщиха, че Денис е скочил от жилищна сграда в Цариградски комплекс още преди изгрев слънце, тъй като сигналът до тях е подаден в 6.50 ч. Властите официално потвърдиха, че става дума за самоубийство. По трупа не е имало следи от насилие.

ПОЯВИХА СЕ СМРАЗЯВАЩИ КАДРИ ОТ ТРАГЕДИЯТА С ДЕНИС ТЕОФИКОВ (ВИДЕО 18+)

По думите на младата жена последните четири години любимецът на родната поп фолк публика е бил тормозен. „4 години Денис ти търпя обидите и заплахите. Взимаше му всичките пари от участията. Глобяваше го защото е закъснял 5 мин. Не можеш да крещиш на 19-годишно момче „Копеле, ще ти счупя ръцете“. Дано усетиш същата болка, която му причини. Ти си срам и позор за целия ни бранш“, гласи емоционалната публикация на стори в профила на младата жена.

ДЕНИС ТЕОФИКОВ ВПЕЧАТЛЯВА БЪЛГАРИЯ С АНГЕЛСКИЯ СИ ГЛАС ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРЕЗ 2014-А

Тези нейни думи са върху медийна публикация, в която се казва, че Денис е бил подложен на психически тормоз от продуцента си Николай Пашев и озвучителя си диджей Цеци Лудата глава. Кой от двамата визира Екатерина Иванова не става съвсем ясно.

Стана ясно още, че въпреки многобройните си професионални ангажименти, Денис е бил много зле финансово и се е оплаквал за това на близките си приятели, пише сайтът Пик.

С публикация по темата излезе и Цветелина Грахич. Както е известо, след като се раздели с „Ку-ку Бенд“, тя се впусна да гради самостоятелна кариера, като за кратко е работила с въпросния продуцент. Не след дълго обаче е успяла да се отдели от него.

ГАДЖЕТО НА ТЕОФИКОВ ПРОГОВОРИ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ МУ ДНИ

„Всеки втори иска да е продуцент… Продуцент в БГ, освен да (лапа парички) и да ‘твори’ някви песнички (едномесечни хитчета) друго не може. Толкова е важно да попаднеш в правилните ръце, особено в такава крехка възраст. Толкова са важни първите стъпки. Нито едно продуцентче не разбра, че освен ‘тва’ трябва да бъде баща, майка, приятел, брат, сестра, психолог…

Ех… жалко за изпълнителите които не са достатъчно силни и смели да прекратяват всичко на секундата. Животът не свършва след тва“, написа Грахич в официалната си страница във Фейсбук.

Top
>