Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПИЛОТЪТ ПЕТЪР ОТ „ФЕРМАТА“ С НОВО ГАДЖЕ

ПИЛОТЪТ ПЕТЪР ОТ „ФЕРМАТА“ С НОВО ГАДЖЕ

petar petrov петър петров

Един от най-колоритните участници от „Фермата“ – пилотът Петър, се носи на крилете на любовта.

Мачото има ново гадже, пише „България Днес“. Петър е засечен преди месец на родното Черноморие, докато вечеря в изискан ресторант в Св. Влас със знойна красавица.

Двойката демонстрира опасна близост. Докато си гугат на масата, Петър и новата му изгора не спират да си докосват ръцете. Мадамата е брюнетка. И напълно естествена хубавица.

Въпреки че са заедно от няколко месеца, пилотът все още не е афиширал официално връзката си с красавицата. Петър само загатва, че има жена до себе си. Той сподели кадър, на който се вижда дамска ръка. Без да влиза в повече подробности.

ПИЛОТЪТ ПЕТЪР ВДИГА САМОЛЕТА САМО ЗАРАДИ ЕДНА

Петър вече си изпати от фукане с мацки. След като напусна „Фермата“, бившият футболист се залюби с друга участничка – сексбомбата Антония. Силиконката и пилотът се скъсаха да показват колко са щастливи през четирите месеца, в който бяха заедно. Ала в един момент романсът им приключи. До краха на връзката се стигнало заради неразбирателство в характерите. Петър имал буен нрав, който изобщо не се харесвал на красивата Антония, издават близки до фурията. Затова Петър сега до раздава по-спокойно с новата си изгора.

С гаджето спряганият за новия Ерген в едноименното шоу прекарва куп седмици на морето. Освен в България новата двойка плажува и в Гърция.

ПИЛОТЪТ ПЕТЪР ПЕТРОВ ЗАГАТНА, ЧЕ Е НОВИЯТ ЕРГЕН

На Петър не му върви само в личен план. Пилотът отново вдига самолета. Мачото е все по-ангажиран и лети по няколко пъти на седмица, похвали се самият авиатор.

Петър влиза във „Фермата“ именно заради липса на работа. Покрай пандемията от COVID-19 той не може да упражнява професията си. Ала след нормализирането на ситуацията близо години по-късно Петър отново вади солидни пачки от професията си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Petar P. Petrov (@petarpetrov_23)

Top