Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПИЛОТЪТ ПЕТЪР ФАЛИРА СЛЕД „ФЕРМАТА“, ПРОДАВА КОЛАТА СИ

ПИЛОТЪТ ПЕТЪР ФАЛИРА СЛЕД „ФЕРМАТА“, ПРОДАВА КОЛАТА СИ

петър петров petar petrov

Риалити героят Петър Петров, който нашумя с участието си в последния сезон на „Фермата“, е закъсал финансово, издават негови близки. Доскоро той работеше като пилот на пътнически самолет, но заради коронакризата е бил съкратен. Всички спестени пари, които имал, плейбоят пръснал по жени и почивки, та сега му се налагало да обяви колата си за продан, за да върже двата края.

Докато се състезаваше във „Фермата“, Петър упорито флиртуваше с актрисата Даяна Ханджева, но тя го отразя и той се носочи към друга участничка – Антония Сандова. Художничката от Асеновград отдавна точеше лиги по него, ала връзката им започна след края на предаването.

Те обявиха, че са двойка преди няколко седмици, когато заминаха на почивка в Дубай. Известно е, че родителите на Антония са заможни, занимават се със строителен бизнес. С парите на семейството си тя финансирала новите си силиконови импланти – общо 700 кубика, с които щедро е напълнила пазвата си.

Говори се, че Петров се захванал със Сандова точно заради доброто й материално положение, пише Уикенд. Тя му правела скъпи подаръци и го обгрижвла, пътувал и до Дубай на нейни азноски.

АНТОНИЯ И ПЕТЪР ОТ “ФЕРМАТА” СЕ РАЗКРИХА В ДУБАЙ

„Тази кака е богата и Петър е обслужващ интимен персонал!“, „Родителите на момата имат здрав бизнес и за безработния пилот не е било проблем да се подсигури финансово“, коментират хора от обкръжението на новоизлюпената двойка.

Петър бързо се превърна в любимец на женската част от зрителите на „Фермата“ и много от участничките също си паднаха по него. Авиаторът първо се задяваше с плеймейтката Жанета Осипова, после се прехвърли на победителката Хепи Ванче, флиртуваше с актрисата Даяна Ханджиева. За съжаление обаче, коронакризата е ударила плейбоя и той здраво е закъсал финансово. Пред свои приятели се ожалил, че е пуснал за продан личния си автомобил, за да върже двата края. Имал изтеглен и банков кредит, който се налагало да изплаща всеки месец.

Във визитката си за „Фермата“ авиаторът заяви, че е моногамен, но до момента демонстрира съвсем различно поведение. Близките му предполагат, че веднага щом излезе от материалното затруднение, в което се намира, ще зареже Антония и отново ще започне да бройка стюардеси и други засукани красавици.

Top
>