Вие сте тук
Начало > Издънки > ПИЯНА ФЕНКА ЗАПОЧНА ДА БЛИЖЕ ОБУВКИТЕ НА АЗИС ПО ВРЕМЕ НА УЧАСТИЕ

ПИЯНА ФЕНКА ЗАПОЧНА ДА БЛИЖЕ ОБУВКИТЕ НА АЗИС ПО ВРЕМЕ НА УЧАСТИЕ

азис azis

Пияна, а вероятно и дрогирана фенка на Азис близа обувките му по време на участие на звездата в столичен нощен клуб. Фолкпевецът взриви публиката с близо два часа изпълнения на едни от най-големите си хитове.

Костинбродския славей се появи в целия си блясък около 2 часа през нощта, а феновете му изпаднаха в екстаз. Докато пееше песента “Сен Тропе”, видимо неадекватна жена на възраст между 30 и 40 години се качи на сцената и буквално легна в краката на Азис. Явно почерпената госпожа облиза обувките му, а след това с плавни еротични движения мина с цялото си тяло под краката му, влачейки се по корем. Азис видимо се смути, но запази самообладание и продължи да пее.

АЗИС ОПРЕДЕЛИ ГЛОРИЯ КАТО НАЙ-КРАСИВАТА ПЕВИЦА НА ЗЕМЯТА

Почитателката на певеца продължи да се търкаля по сцената, използвайки секси движения, почти изпаднала в безтегловност, което леко затрудни опитите на охраната на клуба да я свали от там. След около 2 минути пазач от заведението вече беше на сцената и се опитваше да свали дамата, която се търкаляше от единия й край до другия. В края на краищата случката предизвика фурор сред публиката, която не пропусна да запечата в снимка видяното.

Всичко завърши с щастлив край – момичето любезно бе помолено да напусне и да се забавлява заедно с останалите хора в клуба.

Top
>