Вие сте тук
Начало > Новини > Пламен Богданов с изтъркан пиар ход, пусна измислен чат с Гери-Никол?

Пламен Богданов с изтъркан пиар ход, пусна измислен чат с Гери-Никол?

В електронните пощи на различни светски журналисти изненадващо се появиха снимки на чат между участника в последния сезон на Big Brother Пламен Богданов и хип хоп сензацията Гери-Никол. Снимките са изпратени от уж прелъстена и изоставена девойка, която по този начин иска да си го върне на родения в Пазарджик бивш футболист.

„Разговорът“ е проведен във Вайбър дни след хип хоп наградите, които бяха обрани именно от варненската скандална ученичка. Според чата Богданов и Гери-Никол са изключително близки, но така ли е наистина?

Пламен в едно от последните си интервюта заяви, че ще продължи да бъде скандален, а в последните дни липсва от страниците на жълтите вестници. Именно затова явно е решил да напомни за себе си и то как, коментираха запознати.

Ако се вгледаме в детайлите ще забележим, че името на Гери-Никол е написано на кирилица и то с „тире“, както трябва да бъде. Изреченията, написани от Пламен също са на кирилица. Истината е, че Богданов не е от верните почитатели на родната азбука и затова в телефонния си указател се доверява на латиницата.

От разговора става ясно още, че достойнството на Ники Михайлов е като на „малко дете“, а на Богданов е толкова голямо, че непълнолетната изпълнителка на „Момиче като мен“ е получила мускулна треска. Последното може да е вярно. Да не забравяме, че в риалити формата хомосексуалният Крис лично се увери за големината на инструмента на Богданов. Сега да погледнем обективно! Едва ли буйната Гери-Никол би изрекла нещо подобно.

Вижте разговора между Богданов и Гери-Никол, който бе разпространен неслучайно и преценете сами дали е истина или поредната неуспешна пиар акция на позабравения тв герой.

12695760_1043304689042205_859806532_n

богданов чат

Top
>