Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПЛЕВНЕЛИЕВ КИХА ПО 12 БОНА ЗА ДЕТСКА ГРАДИНА НА СИНА СИ

ПЛЕВНЕЛИЕВ КИХА ПО 12 БОНА ЗА ДЕТСКА ГРАДИНА НА СИНА СИ

деси-банова-плевнелиев

Частна детска градина с космическа такса посещава синът на Росен Плевнелиев и Деси Банова, пише „Ретро“. Бившият президент и ексиноптичката са записали малкия Йоан в столичната ЧДГ „Веселото Гардже“, която се намира на територията на затворения комплекс който те обитават.

Къщата на Плевнелиев е в елитния „Резиденшъл парк“ в подножието на Витоша планина. Детската градина била само на 200-300 метра от дома им с Деси. Амбициозните родители я избрали заради удобната локация, европейски стандарти, по които малчуганите се обучават.

ДЕСИ ПЛЕВНЕЛИЕВА: ЦЕДИХ КЪРМА ПО ЛЕТИЩАТА НА ЕВРОПА И САЩ

Заведението има лиценз от МОН, а месечната такса за дете е 990 лв. Това означава, че за година Плевнелиев и Банова хвърлят 12 000 лв., за да може детето им да получава най-добрите грижи и подготовка.

Програмата на Йоан включва занятия по български и чужди езици, спорт, изкуства, математика, природа и свят. Детската градина разполага с огромна и модерна база. На разположение на децата има голям двор с различни съоръжения за игра. Наследникът на Росен и Деси е вече на четири години.

Top
>