Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПОЧИНА ХРИСТО СИРАКОВ

ПОЧИНА ХРИСТО СИРАКОВ

христо-сираков-hristo-sirakov

Именитият бохем Христо Сираков ни напусна днес. Известният като „Стоте манекенки“ бизнесмен издъхна след кратко боледуване.

„С всеопростителна усмивка приключи един живот, посветен на любовта и красотата, споменът за който ще ни топли до края на дните ни. Христо ще остане завинаги в сърцата ни с бистрия си ум, добротата и невероятната харизма, с която създаваше на всички около себе си един красив, вълнуващ и вдъхновен живот! Искрено ви молим да уважите скръбта на семейството му и близките ми. Светъл път, Христо!“, гласи официалното съобщение.

ХРИСТО СИРАКОВ С ИНСУЛТ В БОЛНИЦА

Припомняме, че преди няколко дни той бе повален от инсулт. Преди три месеца той се е преборил с коронавируса, но е получил тежки усложнения.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

🖤🖤🖤😔 Днес си отиде един страхотен човек, приятел и баща … ЧОВЕК,КОЙТО ЗНАЕШЕ КАК ДА ПРАЗНУВА ЖИВОТА СИ ВСЕКИ ДЕН!!! Мнозина не го разбираха и осъждаха начина му на живот.На тези хора, той отвръщаше единствено с усмивка. Но тези които го познаваха го обичаха, уважаваха и се учиха от него! Още не мога да повярвам… Христо ,радвам се че те познавах и благодаря за всичко което съм научила от теб ! Без теб няма да е същото! Няма да те забравим!♥️ Почивай в мир и дано да си на едно страхотно място, такова каквото ти обичаше !🙏 Съболезнованията към семейството!

Публикация, споделена от Nora Nedkova (@nora_nedkova) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Публикация, споделена от Михаела Тодорова (@mihaelaatodorova) на

Top