Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА СИ ПОДАРИ ПРИКАЗЕН РОЖДЕН ДЕН

РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА СИ ПОДАРИ ПРИКАЗЕН РОЖДЕН ДЕН

ралица-паскалева-ralica-paskaleva

Актрисата и водеща на „Игри на волята“ Ралица Паскалева, която в неделя отпразнува 31-ия си рожден ден, написа емоционален благодарствен пост в социалните мрежи.

Звездата от сериала „Откраднат живот“ и водеща на новия сезон на „Игри на волята“ е духнала 31 свещи на празничната торта в компанията на семейството и най-близките си приятели от родния й град Русе.

ДИМО АЛЕКСИЕВ И РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА ЩЕ ВОДЯТ “ИГРИ НА ВОЛЯТА”

„31! Споделям ви мъничка част от вълшебния ми рожден ден! Благодаря безкрайно на моето скъпо семейство, приятели и екипа на „Да и Да“ Русе, които с общи усилия сътвориха тази красота в градината ни и ме изненадаха по най-незабравимия начин! Беше магично, красиво, вкусно… имахме летящи фенери, 31 горящи свещички, много прегръдки, целувки и любов! Любов идваща от близко и далеч! Под всякаква форма! Обичам ви. Ралица“, написа тя в официалния си Фейсбук-профил.

Екранната красавица е омъжена за волейболиста Теодор Салпаров. Плод на любовта им е 2-годишният сладур Максим, отбелязва life.dir.bg.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

31! 🎂🥳❤️ Споделям ви мъничка част от вълшебния ми рожден ден! ✨ Благодаря безкрайно на моето скъпо семейство, приятели и екипът на “Да и Да” Русе, които с общи усилия сътвориха тази красота в градината ни и ме изненадаха по най-незабравимия начин! 🥰 Беше магично, красиво, вкусно .. имахме летящи фенери, 31 горящи свещички, много прегръдки, целувки и любов! Любов идваща от близко и далеч! Под всякаква форма! 🕊🧿 Обичам ви ❤️ Ралица

Публикация, споделена от Ralitsa K. Paskaleva 🧿 (@ralitsapaskaleva) на

Top