Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПОЛИНА ПРОГОВОРИ В ИНТЕРВЮ: ДОКУМЕНТИТЕ ЗА РАЗВОДА С БЛАГОЙ СА ГОТОВИ

ПОЛИНА ПРОГОВОРИ В ИНТЕРВЮ: ДОКУМЕНТИТЕ ЗА РАЗВОДА С БЛАГОЙ СА ГОТОВИ

благой георгиев джизъса blagoi georgiev djizusa

Една от най-одумваните светски двойки у нас – футболната легенда Благой Георгиев и богатата хотелиерска наследница от Велинград – моделката Полина Спасова, захвърлят брачния хомот в най-скоро врее. Брюнетката вече се консултирала с адвокати, които са подготвили изрядни документи за разтрогване на брачното свидетелство.

Поли, която на 19 април навърши 22 години, е категорична, че двамата са избързали с подписа си за гражданското. Красавицата твърди, че възгледите им за живота тотално се разминават. Въпреки краткия си брак, продължил по-малко от година, и скоропостижното му разтрогване, тя е категорична, че място за отчаяние няма и е готова за следваща връзка, надявайки се, че рано или късно ще срещне голямата любов.

БЛАГОЙ ЩЕ РАЗБЕРЕ ОТ ПИСМО, ЧЕ СЕ РАЗВЕЖДА С ПОЛИНА

„Да, вярно е! Развеждаме се! Документите за развод са готови! В най-скоро време ще сме свободни. Доста дълга и сложна тема е съжителството между двама души, но мога да кажа само едно – бракът не бе това, което очаквах. Животът не си го представям по начина, по който Благой искаше да го живея. Не искам да зипадам в подробности, но скоро ще говоря повече по темата. Имам какво да кажа“, заяви Полина в интервю за вестник „Уикенд“.

„Мисля, че много избързахме. Трябваше да си дадем време и да се опознаем, но ние се хвърлихме на сляпо. Аз бързо приех неговия начин на живот, но той не успя да приеме моя. Той просто изчезна. Съжалявам, но не си представях така нашето семейство“, допълва тя.

Полина е категорична, че няма Благо няма какво да вземе от нея, нито тя от него. Нямат материални претенции един към друг.

Top