Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПРЕСЛАВА: НИКОГА НЕ СЪМ ВЗИМАЛА НАРКОТИЦИ

ПРЕСЛАВА: НИКОГА НЕ СЪМ ВЗИМАЛА НАРКОТИЦИ

Преслава

Преслава е трябвало да коригира носа си поради здравословен проблем. И просто решила да съчетае интервенцията с корекция, тъй като и без това не харесвала стария си нос.

Дни след светкавичния успех на новия си хит „Пиян“ Преслава изненада с решението да отговори на въпросите на почитателите си. Добричлийката май се чувства обидена от критиките, които предизвика, след като коригира носа си, предполагат в бранша.

Повод стана именно изборът на хитовата пайнерка да комуникира директно с феновете си в социалните мрежи.

От отговорите стана ясно, че поддържа фигурата си със здравословно хранене и повече разходки. Не използва продукти за отслабване и не е рекламирала такива. Тя напълняла с 15 килограма по време на бременността.

„През цялото време Павел настояваше да се казва Преслава, но последните 5 дни го убедих да я кръстим Паола! Сега от време на време й казваме Преслава“, споделя певицата.

„С прегледите, придружаващи бременността ми, се оказа, че имам здравословен проблем и се налага операция. Няма нужда да ви казвам, че не харесвах формата на стария си нос. След като така или иначе трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативното лечение, реших да съчетая едното с другото“, признава звездата.

Преслава откровено сподели, че не е оперирала само носа си. Припомни, че преди време се е подложила на редукция на гърдите. „Считам за моя грешка, че дълги години оставях жълтите медии да пишат какви ли не измислени статии за мен и да насаждат на хората, че съм наркоманка. Не съм такава“, категорична е пайнерката.

Пред феновете си певицата призна, че от 2 години не пуши и обеща скоро отново да отговаря на техните въпроси.

ПРЕСЛАВА ГЪРМИ С НОВ АЛБУМ, ЦЕЛИ 5 НОВИ ПЕСНИ В НЕГО

Top
>