Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПРЕСЛАВА СЕ ПОКАЗА С ПАВЕЛ ОТ МАЛДИВИТЕ

ПРЕСЛАВА СЕ ПОКАЗА С ПАВЕЛ ОТ МАЛДИВИТЕ

pavel preslava преслава павел

Най-сигурният начин да избяга човек от есенната депресия е просто като стегне куфарите и замине някъде на някое топло, екзотично и слънчево място.

Точно на такова са едни от най-популярните имена в поп-фолка – Константин, Софи Маринова и Преслава. Там те са с най-близките си хора, като за Преслава това е половинката ѝ Павел. Сега е моментът да споменем, че тя показва любимия мъж изключително рядко в профила си в Instagram, като това понякога дори става повод за спекулации от страна на таблоиди, че двамата са се разделили. Е, не са, а Преслава изглежда повече от щастлива в обятията му.

СОФКА, ПРЕСЛАВА И КОНСТАНТИН ЗАЛЯХА МРЕЖАТА ОТ МАЛДИВИТЕ

Както споменахме, певицата е на Малдивите, заедно с най-добрите си приятели сред колегите. Други нейни приятели пък побързаха да коментират снимката по-горе. Сред тях са Мария Илиева, Теа Минкова, Малина, както и сестра ѝ Ивелина Колева.

Впрочем точно със снимка от малдивското приключение Преслава успя да предизвика слухове по свой адрес, че е бременна с второ дете. Нещо, което вероятно последвалите снимки по бански опровергаха.

Top