Вие сте тук
Начало > Събития > ПРЕВРЪЩАТ “МИС ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ 2016” В ГРАНДИОЗЕН ГАЛА СПЕКТАКЪЛ

ПРЕВРЪЩАТ “МИС ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ 2016” В ГРАНДИОЗЕН ГАЛА СПЕКТАКЪЛ

Тазгодишният конкурс за красота избира един различен формат при реализирането и  организацията му.

На 26-ти март от 20.00 часа  ще станем свидетели на бляскав гала спектакъл, зад който стои екип от 15 специалисти в модната индустрия.

Креативните дизайнерки диамантените принцеси  Соня Атанасова и Силвана Данаилова ще превърнат последния панорамен етаж на Мол Ларго в сърцето на Благоевград в холивудски декор.

Зад хореографията и професионалното представяне на сцената застава популярният Боян Караиванов.

За да оценяват коя е най-красивата в Пиринско в състава на журито участват – шестата по красота в света Жени Калканджиева, Ирина Папазова, Наталия Гуркова, Ива Атанасова и Денис Касъмов,както и Д-р Петрана Каляшева, естетичен дерматолог.

Почетни и специални гости ще бъдат Нина Найденова – заместник министър на Младежта и спорта, Иван Аспарухов – зам.министър на регионалното развитие и благоустройство, както и Кирил Котев – кмет на Община Сандански, Димитър Бръчков – кмет Община Петрич, Николай Георгиев – Кмет Община Кресна и Любомир Терзиев – Кмет Община Хаджидимово.

Младата и красива Ана Палашева  е собственик на лицензираната марка Мис Югозападна България. Тя е участник, спонсор и жури на редица от най-престижните конкурси в страната и чужбина, както и предприемач, най-младото лице на корицата на списание Бизнес Лейди. Ана Палашева е организатор на събития, за които дълго се говори.

Юрист по образование, специализира ивент мениджмънт и мениджмънт и маркетинг на лукса в Италия. Търси и подкрепя благотворителни и социални каузи.

Младата дама е и съсобственик на Catwalk Casting Agency с Димитър Димитров, председател и основател, която събира в себе си едни от най-добрите имена в модния бранш. Изцяло ориентирана е  към откриване и продуциране на нови лица.

Работи в модния бранш от 10 години, като първите си стъпки в модата прави като асистент на г-жа Миропа Кьосева. Работи в общи проекти с най- големите модни агенции в България, „ Визаж“ и „ Интерсаунд“, чийто представител е в момента за Югозападна България. Продуцира и организира десетки конкурси и модни мероприятия редом с най-големите професионалисти в модния бранш.

В ролята на водещ ще видим  Атанас Михайлов, а за музикалните десерти ще се погрижи Любен Киров.

Претендентките за титлата – Мис Югозападна България ще дефилират на сцената с уникални тоалети на Princess fashion studio.

А каузата на красивата надпревара ще бъде – създаване на център за жени, претърпели насилие с подкрепата на Община Благоевград.

Седмични  вип пакети за всички участнички подсигурява планинския комплекс Ривасайд в ски столицата на Балканите – Банско.Ривасайд е генерален спонсор на конкурса, а благодарение на Causa Prima специалисти по ивент маркетинг, форматът е с разпознаваема визия и бляскаво представяне.

Top
>