Вие сте тук
Начало > Новини > СТИЛ > БЪЛГАРИН СЪБРА ПОГЛЕДИТЕ НА СВЕТОВЕН КОНКУРС

БЪЛГАРИН СЪБРА ПОГЛЕДИТЕ НА СВЕТОВЕН КОНКУРС

21-годишният модел и танцьор Ивел Йорданов стана втори подгласник в конкурса „Future Fashion Face WORLD 2016″, който се проведе в турския курорт Анталия преди дни. Българинът пребори жестока конкуренция от 50 участници от 20 държави. Освен това той грабна и специалната награда за най-добре изглеждащ модел в бански костюм.
Модни експерти от Турция, Франция, Шри Ланка и други страни, собственикът на футболния отбор „Галатасарай”, изпълнителният директор на турската телевизия Канал 5, по която предавали на живо конкурса, са само част от звездното жури на конкурса, пише  borbabg.com. Модната надпревара продължила три вечери, като във всяка от тях участниците се представяли в различна светлина.

Родният модел разказа, че в началото на конкурса бил доста притеснен, което според него се оказало решаващо в класирането. Веднага след награждаването той получава няколко оферти за реклама на известни модни марки. Категоричен е обаче, че няма да бърза в избора си и първо ще се наслади на заслужена почивка в България.

ivel

Ивел Йорданов е възпитаник на Езикова гимназия „Асен Златаров“, където завършва испански с френски език. Четири години е тренирал борба в свободен стил, както и смесени бойни изкуства. Травми го отклоняват от спортния му път и заминава да учи в УНСС „Икономика и управление с преподаване на английски език“. В момента 21-годишният Ивел е в трети курс и успоредно с модните ангажименти заляга сериозно над учебниците, за да завърши бакалавърската си степен с отличие. През миналото лято той грабна второ място в конкурса „Мистър София“, което му отвори много врати в модния бранш.

One thought on “БЪЛГАРИН СЪБРА ПОГЛЕДИТЕ НА СВЕТОВЕН КОНКУРС

Comments are closed.

Top
>