Вие сте тук
Начало > Шоу > ПРЕЯ СИ ТРЪГНА ОТ ЦИТИРИДИС, СМЕНЯ Я ПОБЕДИТЕЛКА В „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

ПРЕЯ СИ ТРЪГНА ОТ ЦИТИРИДИС, СМЕНЯ Я ПОБЕДИТЕЛКА В „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

жаклин таракчи jaklin tarakli

Победителката в последния, девети сезон на „Гласът на България“ – Жаклин Таракчи става част от новия сезон на „Шоуто на Николаос Цитиридис“, който стартира на 24 февруари.

19-годишната Жаки ще бъде новата певица в бенда и ще блесне на екран още в първия епизод на предаването за сезона този петък на мястото на Прея, която досега гледахме като певица на шоуто.

Тя пък зае мястото на първата изпълнителка в шоуто Цвети Веселинова и реално Жаклин е третата певица на предаването.

Очарователна, крехка и много талантлива, 12-класничката Жаклин Таракчи се присъединява към бенда на шоуто в навечерието на седмия му сезон, който определено ще бъде по-различен от всеки друг досега.

„Щастлива съм да бъда част от екипа на любимото ми телевизионно шоу, което и като зрител много обичам. След победата ми в „Гласът на България“ да бъда част от „Шоуто на Николаос Цитиридис“ е нова и страхотна възможност за мен. Това е голяма отговорност и предизвикателство, а вярвам, че ще бъде и много забавно“, споделя младата изпълнителка.

ПРЕЯ СИ ТРЪГНА ОТ ЦИТИРИДИС, СМЕНЯ Я ПОБЕДИТЕЛКА В „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

Под мотото „Вдигаме нивото“ Николаос и екипът дават заявка за качествени промени – в съдържанието, настроението, срещите с гостите и продължителността на шоуто, което вече ще бъде цял час, за да се превърне то в най-чаканото събитие в петък вечер пред екрана.

Тази пролет предаването ще се излъчва от обновеното си студио, а Николаос Цитиридис, освен водещ и сценарист на шоуто, ще бъде и негов креативен продуцент.

Top
>