Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПРИНЦ УИЛЯМ РАЗОЧАРОВАН ОТ БРАТ СИ ХАРИ

ПРИНЦ УИЛЯМ РАЗОЧАРОВАН ОТ БРАТ СИ ХАРИ

принц уилям хари prince uilyam harry

Британският принц Уилям се опасява, че брат му Хари може да прекали с разкритията си и да увреди още повече отношенията си с останалите членове на кралското семейство, съобщи MailOnline.

Приятел на аристократът споделил пред британския в.“Mail on Sunday“, че принц Уилям бил разочарован и „много загрижен“ след поредните му публични изказвания за липсата на подкрепа в семейството за съпругата му Меган, когато тя имала проблеми с психичното здраве, пише БТА.

ОПРА УИНФРИ И ПРИНЦ ХАРИ СТАРТИРАТ ПРЕДАВАНЕ

Малкият син на Чарлз и покойната лейди Даяна критикува фамилията си по време на 95-минутния епизод на предаването „Аз, какъвто не можете да ме видите“, което води с американската тв звезда Опра Уинфри по Apple TV, макар че нападките не бяха толкова остри, както при предишните му публични изяви и особено в интервюто, което дадоха с Маркъл пред Уинфри през март.

Британският принц сподели, че той самият се срамува за начина, по който реагирал, когато жена му Меган му признала, че понякога мисли за самоубийство и обвини „системата“, заради която точно в този момент трябвало да участва в публично събитие.

Top