Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > РАЧКОВ НАМЕРИ МЯСТО ЗА „ЗАБРАНЕНОТО СИ ШОУ“

РАЧКОВ НАМЕРИ МЯСТО ЗА „ЗАБРАНЕНОТО СИ ШОУ“

димитър рачков dimitar-rachkov

„Забраненото шоу на Рачков“ няма да бъде далеч от своите фенове дори и в месеците, в които отсъства от телевизионния ефир. Това стана ясно, след като водещият на предаването Димитър Рачков обяви, че тръгва на турне с шоуто си.

Актьорът, който през следващите месеци ще бъде ангажиран и с „Като две капки вода“, пътуваше из театралните сцени в страната още преди форматът му да намери мястото си на малкия екран. Представлението отново ще обиколи няколко града у нас, като за старт е избрана зала 1 на Националния дворец на културата.

СПИРАТ ШОУТО НА РАЧКОВ, ВРЪЩАТ ГО В „КАПКИТЕ“

Датата за среща с публиката в София е 18 май. Месец по-късно – на 17 юни, Рачков ще забавлява и почитателите си в Пловдив. Това ще се случи в Летния театър Бунарджика.

Пропуските и за двете събития вече са пуснати в продажба. В столицата билетите се котират на цени между 30 и 60 лв. В града под тепетата – между 29 и 45 лв.

Очаква се нови дати да бъдат добавени в графика на Рачков, който е заливан от съобщения от фенове за представления в градове като Шумен, Видин, Русе, Карлово, Сливен, Стара Загора, Варна и т.н., пише Монитор. Последователите на актьора го очакват дори и извън територията на България – в Лондон и Флорида.

Top
>