Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ИВО КАРАМАНСКИ-МЛАДШИ ПОКАЗА ПРОТЕЗАТА СИ

ИВО КАРАМАНСКИ-МЛАДШИ ПОКАЗА ПРОТЕЗАТА СИ

ivo-karimasnki иво каримански

Синът на бившата тв водеща Нели Атанасова – Иво Каримански-младши, се справя отлично след тежкия инцидент, който преживя в Нидерландия. Той катастрофира с колата си и згуби лявата си ръка от китката надолу. За щастие, медицината и технологиите са много напреднали и младежът се сдоби с модерна протеза, изплащана му от доведения му баща Александър Сано.

„От няколко години се предлагат бионични ръце, които са командвани от импулсите на мускулите. Бувално този крайник може да върши всичко, някои стигат до 80-90% да върнат функционалостта на инстинската ръка“, обнадежден е актьорът за наследника на Нели Атанасова.

АЛЕКСАНДЪР САНО ПОКАЗА ПРОТЕЗАТА НА СИНА СИ

Разбира се, протезата не е никак евтина, но Сано имал възмонжостта да я осигури. Актьорът осинови младежа преди години и официално е негов баща. Той винаги се е гордеел с това, че е много близък с детето на съпругата си.

Екранният Косъм от „Под прикритие“ казва, че Иво е пример за всички, които са преминали през подобна ужасна травма, защото духут му не е паднал след преживяното.

Изглежда, 25-годишният Каримански психически се справя добре с промяната, дори има силата да се шегува със себе си. „Киборг, второ ниво“, написа той в социалните мрежи. Сега Иво успява да живее нормално и продължава да се занимава с любимите си дейности.

ИВО КАРИМАНСКИ ЗАЛЮБИ ВЛОГЪРКА С ТРИ ДЕЦА

Освен всичко друго синът на Нели Атанасова е завъдил и гадже. От няколко месеца той излиза с инфлуенсърката и влогърка Антоанет Пепе, която е много популярна в Инстаграм, а наскоро издаде и книга, пише Уикенд. Тя е със седем години по-възрастна от него и има три деца от двама различни бащи.иво каримански ivo karimanski

Top