Вие сте тук
Начало > Шоу > РАДОСТ ДРАГАНОВА ОТСТЪПИ ЕФИРА НА АЛЕКС СЪРЧАДЖИЕВА

РАДОСТ ДРАГАНОВА ОТСТЪПИ ЕФИРА НА АЛЕКС СЪРЧАДЖИЕВА

алекс сърчаджиева  aleks surchadjieva

Радост Драганова отстъпи на Алекс Сърчаджиева следобедния съботен ефир на бТВ. Актрисата стана лице на новото предаване, което бившата водеща на „Мармалад“ продуцира в телевизията. Шоуто е „Животът по действителен случай“ и се излъчва всяка събота преди централните новини. На работа в него остава Иво Аръков.

Водещата на „Мармалад“ е работила с месеци по концепцията на новото шоу, в което ще се изявява не като звезда, а основно като продуцент. През март Радост Драганова слезе от екран и се затовори, че е уволнена от бТВ. Още тогава писахме, че тя подготвя ново предаване, което ще тръгне от есента. Това предаване е именно „Животът по действителен случай“.

АЛЕКС СЪРЧАДЖИЕВА СТАРТИРА НОВО ШОУ ПО BTV

За разлика от лайфстайл форматите, в които брюнетката се изявяваше досега, в този ще бъде заложено на социалния елемент. Ще бъдат разказвани човешки истории – не само на популярни, но и на непознати в публичното пространство хора.

Всички те ще споделят за трудностите, перз които са преминавали, и за решенията, които са откривали за проблемите си. Ще бъдат канени и специалисти, които да посочват пътищата за справяне със съответните предизвикателства.

От бТВ не уточняват точно за какви специалисти става въпрос, но най-вероятно това ще бъдат основно лекари и психолози.

Новото предаване, също като „Мармалад“, ще заема съботния следобед, но с час по-късно, не от 16 до 18 часа, като предишното шоу, а от 17 до 19 часа. Алекс Сърчаджиева е била избрана за водеща не само защото е лъчезарна, усмихната и има много фенове, а и защото нейната собствена житейска история е изпълнена с неочаквани обрати и препятствия, с които тя е съумяла да преодолее.

 УВОЛНЕНА ЛИ Е РАДОСТ ДРАГАНОВА И КАКВА Е СЪДБАТА НА ИВО АРЪКОВ И „МАРМАЛАД“?

Актрисата с години беше лице на конкурентната Нова тв, където водеше „Биг Брадър“, „Денсинг старс“, „Игри на волята“, имаше роля и в последния сезон на „Откраднат живот“. От няколко месеца обаче редовно се изявяваше в сутрешния блок на бТВ през уикендите в коментарна рубрика заедно с Деси Бакърджиева.

Ето че вече има и собствено предаване. Сред първите й гости са Христо Мутафчиев, Виктория Георгиева, Мона Гочева и звездата от „Съни бийч“ Даниел Пеев – Дънди.

Другата звезда от „Съни бийч“ – Иво Аръков, който водеше „Мармалад“ заедно с Радост Драганова, остава на работа и в нейното ново предаване. Той вече не е основно лице на шоуто, но е водещ на рубриката „Топ 10“ – една от малкото, които се прехвърлят от „Мармалад“ в „Животът по действителен случай. Актьорът заема мястото на Мария Силвестър, която беше лице на класацията досега.

Продуцентката Радост няма да ичезне напълно от ефира, а ще се появява за кратко в новата рубрика за естетични корекции „Моето ново АЗ“. Основно лице в нея ще бъде пластичният хирург Джак Антонио, който ще разкрасява хора, претърпели физически травми, получили белези или страдащи от тежки комплекси за малоценност.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Iakovos Jack Antoniou (@iamdrjack)

Top
>