Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РАДИНА И ПЕТЪР ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ОБИКОЛИХА ГЪРЦИЯ И МАРАКЕШ

РАДИНА И ПЕТЪР ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ОБИКОЛИХА ГЪРЦИЯ И МАРАКЕШ

радина петър radina petar

Радина и Петър от последния сезон на любовното риалити „Един за друг“ изпращат последните дни от лятото, като релаксират на яхта на гръцкия остров Итака, известен най-вече като родно място на Одисей.

Двамата пътуват често, като юли и август направиха няколко тура и неслучайно са определяни за травел семейство.

„Най-лошото на август е … че след него не е юни“, отбелязаха те в социалната мрежа.

Двамата бяха и на остров Левкада в компанията на други участници от предаването – Вики и Явор, които спечелиха и формата. Тогава съвсем тематично, на плажната ивица, четиримата изписаха с телата си буквичките „LOVE“.

ВОЙНАТА МЕЖДУ РАДИНА И ПЕТЪР И КРИСИ И АРТИ В „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ВЕЧЕ НЕ СЕ ТЪРПИ

Преди Гърция Радина и Петър посетиха Маракеш, като споделиха, че в Мароко има много впечатляващи места.

„Водопадът Узуд е втория по височина водопад в Африка, след Виктория в Зимбабве. Висок е 110 м и е едно от най-впечатляващите места в Мароко, които посетихме. Ако планувате пътуване до Мароко, задължително го включете в програмата си, намира се само на 150 км от Маракеш“, отбелязаха тогава те, пише „Труд“.

Радина и Петър често правят пътешествия до различни държави и споделят интересни кадри и видео със своите последователи, които се увеличиха след участието им в предаването.

В своя травел списък те вече са отметнали дестинации, като Йордания, Бали, Индия, Камбоджа, Кипър, Кападокия и още, и още…

Top