Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА: АКТЬОРИТЕ ПОНЯКОГА НЕ МОЖЕМ ДА СИ ПЛАЩАМЕ СМЕТКИТЕ

РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА: АКТЬОРИТЕ ПОНЯКОГА НЕ МОЖЕМ ДА СИ ПЛАЩАМЕ СМЕТКИТЕ

ралица паскалева ralica paskaleva

Ралица Паскалева хвърли голяма бомба. Актрисата, която в момента е част от „Като две капки“ вода си изля душата пред Нова в рубриката на Мон Дьо.

Водещата на „Игри на волята“ направи сензационни разкрия за актьорската професия.

„В нашата среда има много завист, лицемерие, злоба, фалш. Опитвали са се да ме вкарват в някоя интрига или задкулисна игричка. Не мога да си го позволя това нещо. Когато позволиш някой да те унижава, да те малтретира, да те мачка, значи ти си го позволил. На мен ми се е случвало медия да настоява да подпиша договор, който е в мой ущърб. Казаха – правим те известна, а аз попитах защо си мислят, че това е главна цел?

РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА СЛОЖИ СИЛИКОН

Хората си представят, че се къпем в пари, а то понякога не знаеш как да си платиш сметките?! Това да се докопаш до някаква слава, до известност заради пари, не мога да го разбера“, споделя Паскалева, която е завършила класа на Стефан Данаилов в НАТФИЗ.

„Той тайно плащаше семестрите на студентите, които нямаха възможност. Ако някой се изкашля в залата, веднага се грижеше. Някой е гладен – хоп, пица за всички. Никога няма да забравя съветите, които ми е давал. Един от тях беше: Не се оставяй да те мачкат! На него са му правили номера от завист, от колеги“, добави Паскалева.

Top
>