Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА ВДИГА СВАТБА СЛЕД РАЖДАНЕТО

РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА ВДИГА СВАТБА СЛЕД РАЖДАНЕТО

Ралица Паскалева вече не крие, че е бременна

Ралица Паскалева се кани да минава под венчило след раждането на бебе номер две. Актрисата в момента снима петия сезон на риалитито на Нова тв „Игри на волята”, което води с колегата си Димо Алексиев. Тя вече е в напреднала бременност, за която първи писа нашият вестник. Мъжът й Теодор Салпаров настоявал, след като детето се роди, най-накрая да направят сватба, защото са сгодени от повече от 6 години.

Още в началото на 2017-а Теодор Салпаров е предложил на любимата си Ралица да стане негова съпруга, а тя му казала „Да!”, сочат светските хроники. Оттогава досега двамата имат вече отгледано 5-годишно дете, второ е на път, но сватба още не са вдигнали. Актрисата често е споделяла, че за нея бракът не е от особено значение. Тя смята себе си за достатъчно здраво обвързана със своята половинка, благодарение на децата. За него обаче се твърди, че държи на подписите в гражданското, а и с красива, умна и успешна жена като Ралица едва ли някой се учудва, че предпочита официалния брачен съюз, пише „Уикенд“.

РАЛИЦА ПАСКАЛЕВА ВЕЧЕ НЕ КРИЕ, ЧЕ Е БРЕМЕННА

Актрисата от години не се разделя с годежния си пръстен със сърчице, който Салпаров й поднася на остров Бали. Според слуховете, двамата отдавна говорели за сватба, но все не оставало време да я организират така, както я искат. Желанието им било да е забележително събитие, за което дълго да се говори и пише в медиите. Затова нямало как да го претупат. Ралица вечно влиза от проект в проект и предпочитала да запълва свободното си време със сина си Максим, който се роди през 2018-а, а скоро – и с бебето, което е на път. Нямала сили да се занимава със сватба, било то и нейната собствена.

Годежът на двойката се случи година преди раждането на момчето. Сватбата пък най-вероятно ще е няколко месеца след като второто дете проплаче в семейството. Това се очаква наесен. Родителите най-вероятно ще си кажат „Да!” следващата пролет.

Салпаров вече има един брак зад гърба си – с бившата волейболистка и тв водеща Бойка Делиева. Двамата имат син. Паскалева била в добри отношения и с момчето, и с майка му, твърдят запознати.

Top