Вие сте тук
Начало > Музика > РАПЪРКАТА KOTENCETO ИЗДУХА ГЕРИ-НИКОЛ ПО БРУТАЛНОСТ

РАПЪРКАТА KOTENCETO ИЗДУХА ГЕРИ-НИКОЛ ПО БРУТАЛНОСТ

Нова рапърка разбуни духовете с появата си на сцена. Певицата с псевдоним – kotenceto скандализира до степен, която накара Гери-Никол да изглежда като скромно момиче.

kotenceto преди месеци пусна първата си песен – „Искаш“, заедно с рапъра Marso от Murda boys. Тогава младата красавица скандализира с кадри, на които досущ като животното от псевдонима си ближе мляко от паничка, а танците, на които рапърите са полуголи, шокираха дори чужденци.

Песента „Искаш“ до такава степен скандализира, че макар да се превърна в един от най-големите бг рап хитове, беше невъзможно да се завърти в ефир, заради скандалните кадри.

Така големите телевизии като The voice и City, които до скоро бяха упреквани за голотата на Гери и Тита, вече съвсем не се престрашили да излъчат видеото в ефир.

kotenceto предизвика коментари не само заради скандалната си визия, но и поради факта, че именно рапърката е жената, която измести „златната“ гимнастичка – Цветелина Найденова от сърцето на рапъра Marso.

След спечелване на Олимпийски медал и огромното уважение, което предизвикаха гимнастичките след оттеглянето си, скандално поведение е напълно изключено от имиджа на Цвети и макар тя да беше плануваната звезда, която да изпее песен с Марсо, то за kotenceto такъв проблем не стои на преден план. Цветелина и Марсо в крайна сметка прекратиха връзката си, пише „България днес“.

kotenceto старателно пази всякаква информация за себе си, скандалната певица явно държи да не се знае нищо за миналото й и е оставила оскъдна информация в социалните мрежи.

Преди броени дни излезе новата песен на рапърката – FRK, която веднага събра стотици коментари, kotenceto отново скандализира, като този път изненадва с клип в стил Cardi B и Nicki Minaj, които до скоро бяха по бюджета само на Гери-Никол. Песента е в типичният рап стил за чужбина и е нещо ново за пазара, а самата рапърка е силно отричана и хулена за поведението си в коментарите.

Top
>