Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > РИЧ ОТ „ДЪРЗОСТ И КРАСОТА“: КОРОНАВИРУСЪТ Е ИЗМАМА, КАЗАХА МИ ГО ОТ ЦРУ

РИЧ ОТ „ДЪРЗОСТ И КРАСОТА“: КОРОНАВИРУСЪТ Е ИЗМАМА, КАЗАХА МИ ГО ОТ ЦРУ

рич-рон-мос

Вирусът е измислен, казаха ми го приятели от ЦРУ. Това заяви на живо в ефира на „Преди обед“ по bTV актьорът Рон Мос. Рич от безкрайната тв сега „Дързост и красота“ бе гост на Деси и Сашо чрез онлайн включване директно от Италия. „Covid-19 ще продължи до 3 ноември, когато са изборите в САЩ. След това може да премине в друга форма. Ама вие още ли вярвате на всичко, което ви говорят по медиите в цял свят?!”, заяви Мос.

Актьорът безсъмнено обвърза пандемията с предстоящите избори в САЩ. „Това, което виждате и слушате по новините, са пълни глупости и не е истина“, категоричен бе той. По думите му вирусът щял да приключи на 3 ноември навръх изборите за президент на САЩ. За грандиозната измама над човечеството го светнали приятели от ЦРУ, които му казали, че вирусът е измислен с политически цели, свързани с президентските избори. Идеята била чрез всяването на страх изборите тази година за президент  да не се проведат.

РИЧ ОТ “ДЪРЗОСТ И КРАСОТА” ИДВА В БЪЛГАРИЯ

През последните 4 месеца актьорът и музикант Рон Мос се е посветил на снимките на лентата „Изненадващо пътуване“. Във филма се разказва за нюйорски брокер на акции, който решава да купи къща в Пуля, Италия. Отива там да намери нов живот и открива, че къщата, която купува, не съществува, а след това се влюбва в невероятно красивата дъщеря на бизнесмен.

„Беше крайно време да направя промяна“ – така Мос коментира решението си да „скъса“ със сериала „Дързост и красота“, в който той стана известен с ролята си на Рич Форестър, цитиран от Уомън. Звездата не скри и разочарованието си от творците, работещи по продукцията, които не се съобразили с молбата му да не наемат друг актьор на негово място.

Що се отнася до пандемията и горецитираните слова на актьора относно нейната измислица, оставаме в мълчаливо и нетърпеливо очакване какво ще се случи на 3 ноември.

Top
>