Вие сте тук
Начало > Музика > РОМКА ЛИ Е ПРЕСЛАВА? УСЪМНИХА СЕ В ЕТНОСА НА ЗВЕЗДАТА

РОМКА ЛИ Е ПРЕСЛАВА? УСЪМНИХА СЕ В ЕТНОСА НА ЗВЕЗДАТА

преслава preslava

Съмнения в етноса на Преслава се появиха ненадейно, малко след премиерата на дуета й със Софи Маринова „Мангава тут“. Може да е тъкмо заради заглавието на ромски език, с което започва и рефренът на парчето, или зарадии впечатляващото й изпълнение, с което в никакъв случай не бледнее пред недостижимия диапазон на колежката й.

И Преслава май не си обясни защо се появиха съмненията, но ги прие с усмивка като комплимент. Всъщност самата тя сподели коментара на свой фен: „Циганка е Преслава“. Тя го представи като „заключение на „Мангава тут“. „Приемам го за комплимент, понеже са много талантливи“, сподели пайнерката.

Дългоочакваният й дует със Софи Маринова, която обясни, че „Мангава тут“ означава „Искам те“, жъне само положителни коментари.

Клипът на парчето, чието премиера бе на 6 октомври, е гледан вече над 1,6 милиона пъти в канала на Преслава в YouTube.

ПРЕСЛАВА ВЗРИВИ МРЕЖАТА С ВИДЕО, НА КОЕТО СЪБИРА БАКШИШИ

Двете отдавна говорили за обща песен, но все не намирали подходяща такава и не смогвали да отделят време. „Хем Софи да изпъква, хем да ни отива на двете заедно“, обясни Преслава критериите за парчето.

Преди няколко месеца добричлийката предложила на колежката си песента „Мангава тут“, която е по музика на Никос Карвелас, текст на Петя Радева и аранжимент на Даниел Ганев. Любопитна подробност е, че Преслава до последно държала Софи в пълно невидение, защото всичко издавала.

Така че Софи дълго време не знаела подробности за парчето, а после и за клипа. Даже го гледала като другите на премиерата му на 6 октомври. „Пращам й снимка да я одобри, да каже дали я харесва, за да я направят корица в YouTube. Гледам след малко тя си я сложила във вайбър“, даде Преслава пример през смях в „На кафе“ как приятелката й не може да запази в тайна проекта им.

СОФИ МАРИНОВА ГЛЪТНА 350 БОНА ОТ КОНЦЕРТА В „АРЕНА АРМЕЕЦ“

Софи по принцип не можела да се стърпи да не се похвали. Веднага всичко си споделяла. Затова пък, когато се гледала в клипа, Софи много се харесала и изтъкна, че Преслава се била заела с цялата организация, включително и с комуникацията с екипа, с който работили.

Top