Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СОФИ МАРИНОВА ГЛЪТНА 350 БОНА ОТ КОНЦЕРТА В „АРЕНА АРМЕЕЦ“

СОФИ МАРИНОВА ГЛЪТНА 350 БОНА ОТ КОНЦЕРТА В „АРЕНА АРМЕЕЦ“

софи маринова sofi marinova

Около 350 хиляди лева чисто е спечелила от концерта си в зала „Арена Армеец“ миналата събота Софи Маринова. Приходите от спектакъла са били около 500 бона, но като се приспаднат разходите, които възлизат на около 150 хиляди лева, печалбата се стопява.

Над 10 000 души аплодираха Софи Маринова на концерта й по повод 25 години на сцена. Гласовитата певица напълни зала „Арена Армеец“, за което преди това се прокрадваха, макар и неубедителни, леки съмнения. Другите предразсъдъци бяха, че в публиката ще преобладават почитатели от ромски произход. Не бе така. Сигурно затова имаше учудени от огромния успех на Софка.

Изненадани като че ли не бяха най-вече тези, които са присътвали и после описваха емоционалното преживяване. Не концерт, а запомнящ се спектакъл на високо нови. Софи, както се видя после и от видеа от събитието, пя като звяр, както обеща при откриването на концерта.

ПОЗЛАТИХА СОФКА НА РОМСКА СВАТБА

„Не знаете за мен какъв ден е това. Просто от тух вие изглеждате страхотно! Вие сте тези, които ме правите това, което съм. Това съм го правила за вас дълги години с цялото си сърце, но защото съм го получавала и от вас – тази любов. Ще се раздам тази вечер за вас с цялото си сърце“, обяви Софи и направи тъкмо това.

Певицата смени два тоалета, а в музикално отношения направо се надмина. Тя, както и всички гост-звезди, пяха абсолютно на живо. Те също направиха силно впечатление. Най-вече Преслава, която е и кума и близка приятелка на СОфи. Добричлийката срази с височините, които достигаше, както и с по-различно изпяване на фрази на иначе познати хитове. С това Преслава изненада и в общата си песен със Софи „Манагава тут“, която представиха малко преди концерта.

В „Арена Армеец“ прозвучаха в дует пени и от репертоара на Преслава, и от този на Софи. „Преслава винаги е №1“, викна Софи, след като изпълниха поредния хит. „След теб обаче“, отвърна дружката й и я прегърна и целуна. „Всички сме №1 и сме много готини и сладки“, обобщи Маринова.

В още един момент ромката бе трогната до сълзи. Към края на концерта Софи, явно под влиянието на силната емоция, сподели вълненията си, с които разчувства и феновете си. „Не знаете колко се вълнувам. Може би сега аз не го усещам какво се случва. Сигурно от утре, от вдругиден вече така ще си кажа: „Боже, аккво беше това, където изживях“. Давате ми дълголетие просто. Давата ми да живея, да се боря, да правя музика за вас. Не знам вече какво да кажа. Обожавам ви, обичам ви! Винаги ще правя музика за вас!“, каза тя.

СОФКА ИЗТРЕЩЯ, ИЗЛЕЗЕ НА СЦЕНАТА С ЦЪРКОВНО РАСО

Софи благодари на всеки от колегите, които се изявиха на сцената, отбелязва Уикенд. Сред тях бяха още Константин, който за щастие успя да пребори проблемите с гласа си, рапърът Устата, Теодосий Спасов, с коогото тя отдавна мечтаела да излезе на сцена.

Музикален продуцент на спектакъла бе Евгени Димитров – Маестрото, който работел повече от половин година по проекта. На сцената излязоха и „Ку-ку бенд“, но Слави бе заместен от Борис Солтарийски.

Top