Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РЪЛЕВ СПИ С ДЕНИСЛАВА И СЛЕД „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

РЪЛЕВ СПИ С ДЕНИСЛАВА И СЛЕД „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

иван рълев ivan rulev

Връзката на Денислава и Иван Рълев, която започна още при участието им в „Игри на волята“, продължава и до днес. Това разкри, без да иска, самата красавица в инстаграма си.

Тя се включи на живо в социалната мрежа в понеделник късно вечерта, а по някое време камерата улови в софийското й жилище и зъботехника от Симитли.

Бившият лекоатлет се чувстваше като у дома си, докато щерката на Виолета Стайкова отговаряше по пижама на въпросите на свои почитатели. На главата си той имаше близо 2 сантиметра рехава коса, установиха изненанади зрители, свикнали да го виждат с гола глава.

ДЕНИСЛАВА СЕ ГАДЖОСАЛА С ПОБЕДИТЕЛЯ РЪЛЕВ, МАСТАГАРКОВ Я ОТРЯЗЪЛ

Появята на Рълев в лайфа на Дени предизвика фурор след последователите й. „Ама вие наистина ли сте заедно?“, „Какво прави Иван у вас в полунощ?“ – въпроси от този род заваляха към хубавицата, но тя ги остави без отговор.

Денислава успяла да се утвърди като развратница №1 в петия сезон на „Игри на волята“, пише „Уикенд“. Младата дама е била обладана от трима други участници, докато се сстезавала за голямата награда на предаването. Пръв пез нея минал манекенът от Пловдив Благо Мастагарков.

Бившият на певицата Деси Слава любил по тъмно палавницата на „Старейшените“ в храстите край Дивата река. На по-късен етап Дени се прехвърлила на Мартин Елвиса и седмици наред двамата разменяли нежност и страст. Третият й „тъпкач“ в шоуто пък бил победителят  – Рълев.

Дени, разбира се, отрече информацията. Тя загатна, че има отношения единствено с шампиона Рълев. Няколко източника от шоуто обаче потвърдиха разкрията ни.

Top