Вие сте тук
Начало > FAMOUS > РУМЕН РАДЕВ КРИЕ ЧЕРЕН КОЛАН ПО ДЖУДО

РУМЕН РАДЕВ КРИЕ ЧЕРЕН КОЛАН ПО ДЖУДО

румен радев rumen radev

Румен Радев ще е един от участниците в новия сезон на „Игри на волята“. Той е един от най-известните ни модели, представяли лятната колекция за 2021 година на „Версаче“ по време на Седмицата на модата в Милано. Радев е и мъжът до Мис България 2018 Теодора Мудева, с която участват заедно във формата.

МИС БЪЛГАРИЯ ОТНОВО СПИ С РУМЕН РАДЕВ

Преди да стъпин ам одния подиум, Румен е силно отдаден на спорта. Тренира джудо още от 6-и клас при треньора Георги Велев и има черен колан. След като завършва Спортното училище продължава образованието си в Спортната академия.

Бил е и част от националния отбор по джудо, а сега вече е там като млад учител.

РУМЕН РАДЕВ СЪЩО ВЛИЗА В „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

„Половината от живота ми е минал в Спортното училище в Сливен. Пристъпвам този праг с вълнение и благодарност, защото дисциплината и спортните умения, знанията оттук, при всички случаи са плюсове за пътя ми напред“, признава той в свое интервю.румен радев rumen radev

Като спортист записва името си с трето място на Балканско първенство, а цели седем пъти е бил републикански шампион по джудо. Прекратява състезателната си кариера поради контузия, когато пък получава и предложение от американска модна агенция за опит на модния подиум. Така започва пътят му към висшата мода.

румен радевАгентът, който привлича Румен Радев за „Версаче“, търси контакт с него около една година и половина, докато приятелката на момчето го убеждава да отговори на съобщенията и да се пробва на модния подиум. Той споделя, че съвсем изненадващо за него, по време на подготовката за ревюто, се запознава с личния фризьор на Донатела, който също е българин – Кирил Василев. Румен работи лично и с Ирина Шейк, водещ модел на марката.

РУМЕН РАДЕВ БЛЕСНА С VERSACE НА СЕДМИЦАТА НА МОДАТА В МИЛАНО

Сега красавецът има подписан договор с американска модна агенция до 2023г., а в личен план, по думите му, сде чувства повече от щастлив, щом има подкрепата на близките си и на момичето до него – Теодора.

Въпреки че сега Радев е търсен модел, по време на пандемията работата в сферата като цяло изведнъж намалява. Тогава се връща в родния Сливен, където става учител по физическо. Признава, че е много трудно да бъдеш приятел с учениците, които учиш на дисциплина. Младежът обаче остава верен на себе си и амбицията да се развива в различни насоки.

Top