Вие сте тук
Начало > Издънки > РУТ КОЛЕВА ЛЪСНА ЧИСТО ГОЛА В СКАНДАЛНО ВИДЕО

РУТ КОЛЕВА ЛЪСНА ЧИСТО ГОЛА В СКАНДАЛНО ВИДЕО

рут-колева

Певицата Рут Колева няма намерение да спре със скандалното си поведение, с което си навлича все повече недоброжелатели. Новата порция провокация идва от снимките на новия й клип, където е чисто гола.

Припомняме, че преди няколко години поп звезда вече пострада заради пристрастието си към фотосите без много дрешки. Тогава една подобна фотосесия ядоса българските организатори, които я отрязаха за конкурса „Евровизия“ и на нейно място се представи наборката й Поли Генова.

В новото си видео към песента „Beyond Borders“ Рут Колева е решила да спести пари от стилисти и скъпи дрешки, а вместо това да заложи на гола плът. И със сигурнст ще натрупа повече гледания по този начин, вместо да се кичи със скъпи парцалки, пише show.blitz.

РУТ КОЛЕВА ПРОГОВОРИ ЗА СКАНДАЛА С ПАМЕТНИКА

„“Beyond Borders“ е проект, който стартирахме преди няколко години. С Дигс Дюк искахме да разкажем историята за това как можем да се свържем и да се чувстваме близки, дори ако сме далеч един от друг. Започнахме да записваме песента в САЩ и Амстердам, накрая я завършихме в малко мексиканско селце и заснехме видеото в София. Това наистина е песен за универсалния език на музиката и как за изкуството няма граници“, сподели Рут.

В скандалното видео Рут Колева показва цялото си голо тяло, като най-силно акцентира върху дупето си. Коментари за поведението на певицата веднага плъзнаха в социалните мрежи. Очертава се отново да бъде разпъната на кръст.

Top