Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ИВО АРЪКОВ СТАНА ТАТКО

ИВО АРЪКОВ СТАНА ТАТКО

иво аръков ivo arukov

Иво Аръков гушна първото си дете днес на 34 години. За раждането на първия си наследник той лаконично съобщи в инстаграм с две сторита, в които написа: „Запознайте се със сладкия татко“ под своя снимка и честити на приятелката си Габи, която вече е милф-думата за секси мамче, което си е самата истина, като се има предвид, че Габи е много гореща не само заради огромния си бюст, но и заради възрастта си-едва на 21 години.

За Габи и Иво Аръков това е първи наследник, адвамата нямат брак, защото Иво отново я нарече „приятелка“, а не съпруга, пише ХотНюз.

ИВО АРЪКОВ ДАДЕ 20 БОНА, ЗА ДА СИ СЛОЖИ ЗЪБИТЕ НА ДЖИЗЪСА

Габриела Николаева е с 13 години по-млада от 34-годишната звезда. На нейната възраст никой не очакваше, че ще бърза да ражда. Явно обаче много обича актьора, защото днес го дари със син. Това не и първата бременност на бъдещата майка.

Двойката вече имала неуспешен опит за бебе. За съжаление, Николаева пометнала. Сега обаче бременността вървя безпроблемно и двамата вече се радват на син. Въпреки че Аръков не обича да говори за личния си живот, полът на бебето стана ясен по време на Baby Shower точно преди месец на Цветница.

Top