Вие сте тук
Начало > Шоу > ЖЕСТОКО ПРЕДАТЕЛСТВО РАЗТЪРСИ „СЪРВАЙВЪР“ ПРЕДИ ФИНАЛА

ЖЕСТОКО ПРЕДАТЕЛСТВО РАЗТЪРСИ „СЪРВАЙВЪР“ ПРЕДИ ФИНАЛА

едис пала edis pala

Малко преди финала на „Сървайвър“ на 16 май предателство разтърси екстремното риалити и разплака участниците. Един от най-силните мъже – синът на легендарния вратар Здравко Здравков, брокерът Павел, беше жестоко подхлъзнат и изигран от съюзниците си в играта за 150 бона.

Петорната му коалиция неочаквано се разцепи и двама от най-добрите му приятели – футболистът Цецо и студентката Ермина, го номинираха за изгонване на Острова на отшелника. Надхитреният Павел трябваше да се изправи в битка за оцеляване срещу футболиста Благо Джизъса и инфлуенсърката Мария, но загуби и напусна завинаги „Сървайвър“.

ЕДИС ПАЛА РАЗМАЗВА ДЖИЗЪСА В „СЪРВАЙВЪР“

Брокерът не скри, че е неприятно изненадан от подмолния, но и смел ход на доскорошните си авери, които са готови на всичко, за да победят.

„Бях надхитрен. Изобщо не го очаквах!“, промълви той. Останалите членове на коалицията му – екскурзоводката Геновева и дизайнерът Едис, също бяха попарени от действията на Цецо и Ермина и се разреваха горчиво след напускането на Павел. Дизайнерът дори заплаши, че ще отмъсти за брокера, с когото бяха силен тандем. „На финала ще трябва да се самоизяждаме, няма друг начин!“, посече го обаче хладнокръвно Ермина.

Сега „Сървайвър“ влиза в най-острата си фаза – всеки ще играе срещу всеки. Победителят ще бъде избран от журито, в което влизат отпадналите досега участници.

Top
>