Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > С ИНЖЕКЦИИ ЛИ СЕ СТОПИ МАРИЯ ИЛИЕВА?

С ИНЖЕКЦИИ ЛИ СЕ СТОПИ МАРИЯ ИЛИЕВА?

мария илиева maria ilieva

През миналия уикенд Мария Илиева обра овациите за страхотната си форма. Поп певицата показа ново и силно вталено тяло. Феновете на смуглата изпълнителка я засипаха с комплименти за слабата й фигура. От последните й кадри в социалните мрежи се вижда, че тя тежи почти колкото Натали Трифонова.

Част от колежките на младата майка се запитаха дали и тя не се е вталила с така модерните в момента препарати за контрол на диабета, които се инжектират в корема. Терапията се провежда под медицинско наблюдение в рамките на три месеца и се боде по една инжекция на седмица. Четири дози струват 200 лева, така че реално отслабването е по джоба на заможната певица. Мария е свалила около 20 кила от осанката си или поне така изглежда на снимки. Предполага се, че най-вероятно гласовитата изпълнителка е използвала лекарството „Оземпик” (познато и като семаглутид) за лечение на диабет, за да постигне такава визия.

МАРИЯ ИЛИЕВА ПРОГОВОРИ ЗА МЪЖА ДО НЕЯ

Въпросният медикамент се изписва с протокол, представен пред Здравната каса, на лица с диабет тип 2 – по една инжекция на седмица. Представлява разтвор за подкожно инжектиране в корема, бедрото или горната част на ръката, пише „Уикенд”.

Протоколът, с който се разрешава лекарството да е безплатно, се издава на базата на документация, издадена от ендокринолога, който е поставил диагнозата на пациента. Със същото лекарство се стопиха певиците Галена, Деси Слава, Андреа, Мила Михова и Симона Загорова. Явно препаратът е най-модерен сред изпълнителките, които са готови да платят с цената на здравето си, но да се вталят, защото е известно, че инжекциите са изключително вредни.

Някои от последователите на дуетната половинка на Графа подозират, че е възможно тя да отслабва с фотошоп и реално да не е толкова стройна. „Вече всички се обработват до степен на неразпознаваемост. Възможно е да не изглежда така на живо, но ще разберем от есента, когато ще започне „Гласът на България“ и ще се види реалното й тяло, въпреки че вече и в телевизиите използват филтри, които разкрасяват и вталяват“ – коментират чудещи се на новата секси фигура на Мария Илиева.

Top