Вие сте тук
Начало > Шоу > ВОДЕЩ ОТ BTV ВЗЕ ЖЕНА ОТ NOVA

ВОДЕЩ ОТ BTV ВЗЕ ЖЕНА ОТ NOVA

мина илиева илия mina iliya iliev

След като само преди месец водещата на новините на Би Ти Ви Виктория Готева се омъжи за музиканта Евгени Димитров – Маестрото, нова сватба се зададе в Би Ти Ви. Водещият и продуцент на спортната редакция Илия Илиев си взе за жена красивата Мина, а събитието бе на морето на солунското крайбрежие.

На 28 юли, точно 6 години след като се сгодяват, двамата журналисти си казаха заветното „Да“ в тесен приятелски кръг на брега на Бяло море.

Илия Илиев и Мина Илиева се запознават и събират в обществената телевизия и макар сега да работят в двете конкурентни национални телевизии, потвърждават максимата, че за любовта няма граници. Илия Илиев е бивш лекоатлет, а понастоящем продуцент и водещ на спортни новини в нюзрума на Би Ти Ви.

ЕВГЕНИ ДИМИТРОВ СЕ ОЖЕНИ ЗА НОВИНАР

Мина Илиева освен водещ на новини и репортер е вокален изпълнител и в групата на Стефан Диомов – „Петте сезона“. Двамата имат дъщеричка Ева на 5 години, която не успя да присъства на красивия миг на мама и татко, защото тренира художествена гимнастика и в момента е на спортен лагер на Белмекен.

„Вятър и вълнение… на морето. И море. Това намерихме в Солун и добавихме любов. Щурата ни идея да се оженим на брега на Егейско море подкрепиха Генералното консулство на Република България в Солун и лично генералният консул Антон Марков, който нито за миг не постави под съмнение възможността да извърши церемония на една от главните забележителности на Солун. За да запазим този момент завинаги, се погрижи един от топ фотографите на Солун – Макридис Павлос, чието присъствие стана възможно благодарение на усилията на Влади Лазарова, която дни наред, въпреки ангажиментите си, беше основен съучастник в начинанието ни“, казва Илия Илиев.

Техни приятели им стават кумове, а за перфектната визия на сватбения ден се е погрижила известният стилист Антония Йорданова, която също работи в телевизията.

Top