Вие сте тук
Начало > Шоу > САМИ ОТ „ФЕРМАТА“ СЕ ПРЪКНА В ПРОДУКЦИЯ НА NOVA

САМИ ОТ „ФЕРМАТА“ СЕ ПРЪКНА В ПРОДУКЦИЯ НА NOVA

сами хоссни sami hossni

Сами Хоссни, който доби популярност като лице на bTV, ще се появява всяка вечер през следващата седмица в конкурентния ефир. Той се включва в звездния отбор участници в „Черешката на тортата“ заедно с певицата Милена Славова,   водещият на спортните новини на NOVA Александър Костадинов, модният дизайнер Соня Атанасова и актрисата и модел Райна Караянева. Предизвикателството на кулинарния гуру шеф Иван Манчев ще накара участниците да проявят креативност и да приготвят вечеря, която трябва да се консумира единствено с пръстите на ръцете.

Рок кралицата Милена Славова открива кулинарната битка в понеделник. Домакинята ще готви като за армия от гладни рокери в своя еклектичен дом и ще предложи на останалите богато меню в огромни количества. Много вкусове и специален музикален подарък ще се погрижат за доброто настроение на компанията по време на първата вечеря.

Във вторник „Черешката на тортата“ гостува на Сами Хосни, който ще сблъска кулинарията с фитнеса. Усмихнатият инструктор ще отведе звездните участници на здравословно околосветско пътешествие с интернационално меню, приготвено с много любов и старание. Домакинът, за когото да бъде почти перфектен не е опция, ще покаже на какво е способен, когато си постави ясна цел.

САМИ ХОССНИ: НЕ СЕ КАЧВАЙТЕ НА КАНТАРА, ЗА ДА СЕ СЪДИТЕ

На кулинарния терен в сряда излиза спортният журналист на NOVA – Александър Костадинов. Бившият международен съдия по футбол ще предложи шампионска вечеря като за олимпиада. Стегнатото меню с изчистена визия и елегантни кулинарни комбинации ще погали небцето на всички гости, а историите от терена и специалната телевизионна изненада ще бъдат впечатляващи.

Кулинарни шедьоври ще приготви дизайнерът Соня Атанасова в четвъртък. Тя ще подари на останалите бляскаво изживяване и разкош, гарнирани със специално отношение към кулинарията и внимание към детайла. Соня ще посрещне компанията в родния си Благоевград с разточително четиристепенно меню, подбрани вкусове и персонализирани подаръци.

Актрисата и модел Райна Караянева ще сложи край на кулинарната седмица с много усмивки и апетитни изкушения. Домакинята ще впечатли всички с интересно меню и нестандартни идеи. Макар и първоначално да изглежда хваната натясно между печката и камерата, доброто настроение трайно ще се настани в нейния дом, когато гостите пристигнат.

Top