Вие сте тук
Начало > FAMOUS > САНДО ОТ „БРАТЯ“ СЕ ОКАЗА С ГАДЖЕ

САНДО ОТ „БРАТЯ“ СЕ ОКАЗА С ГАДЖЕ

сандо алекс иванов братя

Сериозно обвързан е гласеният за нов секссимвол на българското кино Алекс Иванов. Новоизлюпената звезда има връзка с истинска красавица на име Христина Петрова. Сексапилната брюнетка и Алекс са неразделни. Двамата са заедно от няколко години. Живеят под един покрив. Имат и домашен любимец – сладка бяла котка.

Иванов и сексапилната му половинка са запалени пътешественици. Двойката обикаля из родината във всеки възможен момент. Обичат да се разхождат из планината на чист въздух.

Звездата на младия актьор изгря с участието му в новия сезон на сериала „Братя“. Иванов играе ролята на Александър Акарди-Сандо – лошо момче, което е готово на всичко, за да стане дясна ръка на Денис Топал. Именно Алекс смени Калин Врачански в сериала на „Нова“.

КОЙ Е СЕКССИМВОЛЪТ, КОЙТО СМЕНИ КАЛИН ВРАЧАНСКИ В “БРАТЯ”?

„Братя“ не е дебютната поява на Иванов на малкия екран. Той има роля в друг сериал на медията – „Ол инклузив“.Екранният Сандо е студент в НАТФИЗ. Младият актьор е част от класа на професор Иван Добчев, който се прочу със скандалните си изказвания по адрес на Мария Бакалова, пише България днес. Още като дете Алекс избира с какво да се занимава. Младият актьор си поставя амбициозната цел да покори всички възможни върхове в професията.

„Постигнал съм целта си донякъде и сега работя усилено. Няма връщане назад! Още от дете несъзнателно ме влечеше да влизам в чужди образи като Тарзан, Робокоп и т.н. Това бяха първите ми роли. Помня как карах майка ми да ме обвива във фолио за печене, излизах на улицата и спирах колите“, казва младата звезда.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Alex Ivanov (@alexiv93)

Top