Вие сте тук
Начало > Музика > SASH С ЛАЙВ ВЕРСИЯ НА „ТЯЛО НЕ СЪМ“

SASH С ЛАЙВ ВЕРСИЯ НА „ТЯЛО НЕ СЪМ“

Лайв вариант на „Тяло не съм „ подлага SASH в мейкинга към видеото си. Пиaно версията е записана в деня на снимките към едноименното видео, a аранжиментът и изпълнението се случват паралелно, докато екипът на Bi&VO Creative Studio подготвят осветлението за снимачната сцена.

Лайв версията толкова много харесва на продуцентите  от „Като Едно“, че те подлагат напълно суровия звук под мейкинга на SASH.

Да виждаш как магията наречена музика се случва пред очите ти, в реално време, без предварителна подготовка, е истинско музикално приключение. Това необработено аудио е като намигане към вечната тема за пеенето на живо и плейбек,  в която SASH  влиза напълно подготвена, споделят от екипа.

Първият самостоятелен сингъл  SASH издава в началото на годината, но нейните изяви пред широката аудитория са още от риалити шоуто „Гласът на България“.

Както в България така и в цял свят „живите„ изпълнения са високо ценени от публиката. Защото само чрез тях феновете могат да се докоснат до истинската харизма  на любимците си.

Доста често обаче изпълнителите не могат да представят убедително музиката си на живо. Това се случва не толкова заради това, че могат или не могат да пеят, a до голяма степен и заради аранжиментите, множеството звукови филтри и обработка, която музикалната индустрия налага.

Top
>