Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ЦИРК: ДИВАКЪТ ГАТЬО ВЕЧЕ Е „АМАЗОНКА“

ЦИРК: ДИВАКЪТ ГАТЬО ВЕЧЕ Е „АМАЗОНКА“

гатьо игри на волята igri na volyata

Най-култовият играч в „Игри на волята“ – Гатьо, вече е част от женското племе – това на „Амазонките“.

Това стана факт, след като отборът на мъжете направи грешен избор. „Гладиаторите“ трябваше да залагат кой ще спечели извънредния дуел – между шампиона от трети сезон Андрей и кандидата за участие в следващия сезон Камен Стоянов. Яките мъжаги избраха новака, но загубиха, което значеше, че племето им ще бъде разменено. Ако бяха спечелили, „Гладиаторите“ ще можеше да разменят по техен избор.

Виктория от „Амазонките“ реши да избере култовия Гатьо и Цветелин, които вече са в техния отбор. Една от дамите пък съвсем скоро ще премине в „червените“.

МАЧОТО ГАТЬО ОТ „ИГРИ НА ВОЛЯТА“ ПЛЯСКА ВЪВ ВОДАТА С ЖИЛЕТКА

След избора на блондинката Гатьо веднага изпадна в шок. В новото си племе той ще бъде съотборник само с жени. А това хич не му се нрави. Личният охранител иска да играе само с мъже, защото по думите му те изпълняват заповеди.

„Жена ми ще се разведе с мен, бе, майна… Работя мъжка работа, а сега трябва да съм облечен в женски дрехи. Е*и му, ма*ката. Не искам да ходя там. Моето време свърши тук. По-добре да ходя при жена си и двете си деца“, започна да хленчи Гатьо.

„Вече ще му викане Гатьо Амазонката“, започнаха с шегите бившите му съмплеменници.

Top