Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЖЕНАТА НА ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ НЕ ИСКА ДА ГО ГЛЕДА

ЖЕНАТА НА ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ НЕ ИСКА ДА ГО ГЛЕДА

тервел пулев tervel pulev

Тотално вето на гледането на мачовете на Тервел Пулев си самоналага половинката му Диана Ненова. „Не ми е интересно и много се притеснявам“, признава бившата волейболистка в ефира на Би Ти Ви, обяснявайки защо пренебрегва по този начин възлюбения си.

„Краят на срещата е най-трудното нещо, когато си във връзка с боксьор“, продължава с признанията спортистката. Тя предпочита първо да разбере как е завършила срещата, кой бие и дали някой е ял много бой, преди да се престраши, евентуално, да гледа запис.

Това потвърждава и самият Тервел, който посочва, че Диана идва до залата, наднича с едно око вътре, но не гледа мача. Ненова разкрива, че децата много променят големия боксьор и го правят по-улегнал и внимателен с рисковете, които поема. Двамата имат трима сина на възраст между 2 и 14 години. Въпреки улягането на Кубрат игрите с хлапетата си остават все така бурни. „За мен като майка са дори страшни“, признава Диана. Тя не крие, че на момчетата им е доста по-интересно с баща им, защото тя е по-внимателна и по не им дава да правят щуротии.

СИНЪТ НА ТЕРВЕЛ ПУЛЕВ СТАВА ЗВЕЗДА В ЦСКА

Засега само най-големият им син се е захванал сериозно със спорт, но не тръгва по стъпките на баща си, а избира футбола и се заканва да стане професионален играч. Нещо, което не се харесва особено на Диана. Тя твърдо подкрепя децата да тренират някакъв спорт, но не и да стават професионални спортисти, защото е твърде изцеждащо, пише „България днес“.

В същото време Тервел си спомня как като дете започва да тренира с баща си. Отначало Венко Пулев води него и Кубрат в мазето, където им дава първите уроци по бокс. Сутрин ги опва на Камбаните да тичат и да правят упражнения. „Баща ни говореше в квартала, в магазина за нас, че сме шампиони. Не знам дали той наистина го е вярвал“, продължава с искреностите Тервел, който не крие, че е научил много от баща си и се е радвал на любовта, но това е груба мъжка любов, която му идвала в повече. „Липсваше ми нежната майчина любов“, не крие боксьорът, който е едва на 8, когато майка му умира.

Top
>