Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СЕМЕЙСТВО СТОРАРО СИ ГОВОРЯТ САМО НА ТУРСКИ ЕЗИК

СЕМЕЙСТВО СТОРАРО СИ ГОВОРЯТ САМО НА ТУРСКИ ЕЗИК

стораро

В дома на семейство Стораро се говори само на турски език. „Патриархът“ на фамилията Тони говори със синовете, внуците и жена си единствено на родния си език.

Човекът глас е признавал, че от дете има проблеми с българския език. Неговият майчин е турският и вкъщи говорили на него.

Години наред съучениците на изпълнителя му се подигравали, че не говори добре български. Учителката дори ги лъжела, че Тони е живял в Турция и затова му е труден родният език.

ТОНИ СТОРАРО ИЗНЕНАДА: НАЙ-СЕТНЕ ВЕЧЕ СЕ ГОРДЕЯ С ЕМРАХ

Стораро успял да изкласи благодарение на подкупи. Родителите на изпълнителя били доста заможни и всяка година давали армагани на учителите, пише „Уикенд“.

Носели им даже живи агънца за Великден. С подкупи си намирал и приятели. Децата не искали да играят с него, понеже не можел да говори. Но той им давал от къщи баклава, сладки, крадял и пиене и те го приели в компанията си. И до днес Тони Стораро предпочита да говори на турски, а не на български, защото се чувства по-уверен и знае по-добре бащиния си език. На този език той общува със синовете си Емрах и Фики.

Top
>