Вие сте тук
Начало > Шоу > ФИКИ И СОФКА РАЗДЕЛЯТ ГИЛДИЯТА

ФИКИ И СОФКА РАЗДЕЛЯТ ГИЛДИЯТА

фики софи маринова софка

Още с първия си лайв концерт имитаторското шоу “Като две капки вода” даде заявка за зрелищен сезон, в който скандалите и сърдитите випове няма да липсват .

Отново голямата звезда се оказа Фики Стораро, който отвя конкуренцията и спечели първото място с огромна преднина. За разлика от други участници Фикрет реши да тества себе си и избра много сложния образ на певеца Дони, с който буквално взриви публиката и журито с хита “Уморени крила”.

Представянето на Софи Маринова, която заложи на индийска песен, също бе високо оценено. Софка се справи блестящо със сложния танц и изпълнение. В публиката й ръкопляскаха любимите й мъже – половинката й Гринго и синът й Лоренцо.

Ромската перла и по-младият й колега Фики неволно разделиха попфолк гилдията на два лагера. Чалга звездите Ивана, Джена, както и фолклорната изпълнителка и сестра на Преслава – Ивелина, категорично застанаха зад Софи, апелирайки зрителите да гласуват за нея. Друга голяма част от представителите на лекия жанр за втора поредна година викат за Фики, като между тях е звездата Роксана. Стораро-младши спечели сърцата и на хора, които съвсем не са почитатели на музиката му.

РАЧКОВ ВСЕ ПАК ОТКРИ НОВИЯ СЕЗОН НА “КАПКИТЕ”

“Не мога да повярвам, но Фики имитира Дони по-добре от самия Дони” – развълнувано споделя известната миска Радост Тодорова.

Докато едни се радват на успех и овации, шоуменът Къци Вапцаров бе разочарован. Още в първите минути от стъпването си на сцената Вапцаров бе порязан жестоко от Фънки, с когото имаха война преди години, пише България днес.

Рокаджията недолюбваше Къци, докато бяха заедно във “ВИП брадър” и така и не успяха да намерят общ език. Старанието, което шоуменът бе вложил, за да се доближи до вокалиста на “Рамщайн” Тил Линдерман, не бе високо оценено от Ковачев и Къци получи най-слаби оценки. Публиката очаква Фънки да продължи да реже Вапцаров, за да прецака победата му.

Top