Вие сте тук
Начало > Шоу > УЧАСТНИК ПЕЧЕЛИ ПОЧТИ 100 БОНА ОЩЕ В ПЪРВАТА СЕДМИЦА НА „СКРИТА САМОЛИЧНОСТ“

УЧАСТНИК ПЕЧЕЛИ ПОЧТИ 100 БОНА ОЩЕ В ПЪРВАТА СЕДМИЦА НА „СКРИТА САМОЛИЧНОСТ“

скрита самоличност

Водещият Герасим Георгиев – Геро и продуцентът Джуди Халваджиян разкриха интереси подробности за новото им шоу „Скрита самоличност“, което ще се излъчва по Нова тв. В предаването „На кафе“ Геро сподели в аванс пред Гала, че вече има участник, който се е доближил до 100 000 лева.

„Максимумът, който може да бъде спечелен, е 100 000 лева. А още в първите епизоди на „Скрита самоличност“ имаме участник, който стигна до 96 000 лева- каза Геро. – Гледам да не знам много, за да ми бъде интересно и на мен. Трябва да си много наблюдателен, има и жокери. Зрителите гледат от екрана, по-ясно им е, а за участника е много по-трудно и виждането, и преценката. Има улики, с които се помага на участника, защото не е толкова лесно, колкото си мислим. Това е една глътка въздух, с която да проверим сетивата си“, заяви водещият.

ГЕРО СВАЛИЛ 20 КИЛА С ОПЕРАЦИЯ

„В тази игра е много интересно това, че играчът трябва да се много интуитивен, наблюдателен, да гледа всеки един детайл – сподели и продуцентът Джуди Халваджиян. – В първите игри аз не знаех кои са участниците. Заставахме в една стая с брат ми и играехме наравно с участника. Беше много интересно, а досега сме имали повече мъже участници. Само една жена за последните пет епизода, които сме заснели. Направи ми впечатление, че на нея й беше много трудно, въпреки че жените имат по-развито шесто чувство“, категоричен е продуцентът.

Top
>