Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЛИЛИ ИВАНОВА ДАДЕ ХИТОВЕ НА ТОНИ СТОРАРО

ЛИЛИ ИВАНОВА ДАДЕ ХИТОВЕ НА ТОНИ СТОРАРО

тони стораро

Четири часа се оказаха недостатъчни за Тони Стораро да изпее всичките си хитове. Повече от 250 минути без почивка Човекът глас се раздава на живо в препълнената „Арена София“ на своя юбилеен концерт „25 години на сцена“.

До него неотлъчно бяха бендът на Таркан от Турция и Истанбулската филхармония, публиката подгря Аристос Константину, а за да го подкрепят и да пеят заедно с него на сцената се качиха почти всички топ имена в поп фолка Деси Слава, Емилия, Алисия, Константин, Галена, Софи Маринова, както и синовете му – Фики и Емрах.

Истински фурор предизвика появата на Азис с дълъг шлейф над панталона за първи път от доста години след извеждането на женствения му образ от медийното пространство.

Преди да излезе на сцената, той поздрави колегата си с трогателно видео, а Стораро му върна жеста, като каза за колегата си и приятел, че е велик певец. Двамата изпяха хита му „Грешница“ и дуетът, който стана популярен в изпълнение на Стораро и Деси – „Друг живот“.

След три часа пеене Тони Стораро каза, че се чувства чудесно и може да продължи още толкова, което никой в залата не подложи на съмнение, защото той се раздаваше като за последно. Толкова дълъг концерт, в който титулярният изпълнител да не спре дори за кратка почивка, е прецедент не само за границите на България.

ТОНИ СТОРАРО ИЗНЕНАДА: НАЙ-СЕТНЕ ВЕЧЕ СЕ ГОРДЕЯ С ЕМРАХ

Почти на финала на вечерта, в която имаше много настроение и бързи песни, но преобладаваха баладите, звездата изпя „Сине мой“, а до него без никакво притеснение застана внукът му Тони-младши, на когото отсега му личи, че ще поеме по стъпките на баща си и дядо си.

Една от големите изненади на юбилея беше писмо и букет от примата Лили Иванова, която беше дала разрешението си Тони да изпълни песента й „За тебе бях“, а със Софи Маринова изпяха и „Ветрове“. „Най-голямото нещо, което ми се случва в живота, е да бъда поздравен от Голямата Лили Иванова. Благодаря ти, Лили! Обичам те!“, каза Тони Стораро, пише „Галерия“.

Това невероятно преживяване за 15-те хиляди присъстващи в залата завърши с още две песни емблеми за нас, българите – „Кой уши байряка“, по време на която се изви дълго хоро, и „Моя страна, моя България“.

Top
>