Вие сте тук
Начало > Музика > АЛИСИЯ СЪС СОБСТВЕН БЕНД НА КОНЦЕРТА НА АРГИРОС

АЛИСИЯ СЪС СОБСТВЕН БЕНД НА КОНЦЕРТА НА АРГИРОС

alisia алисия

одната любимка Алисия събра свой бенд, който за пръв път ще представи в четвъртък в зала 1 на НДК.

Тя и колегата й Фики ще са двамата подгряващи изпълнители на гръцката звезда Константинос Аргирос по време на концерта му на 16 май.

Преди няколко седмици стана ясно, че Алисия е една от избраните от гръцкия екип, макар двамата с Аргирос да не се познават лично. „С Константинос Аргирос не се познаваме лично. Аз много го харесвам като изпълнител. За мен той е един от най-добрите гръцки певци. Харесва ми начинът, по който се презентира, музиката, която прави – цялостният му образ. Към мен поканата дойде от Кирил Кирилов, който ми каза, че неговият екип са искали аз и Фики да сме подгряващи изпълнители. Не съм мислила изобщо за отговора си, аз харесвам такъв тип предизвикателства“, заяви Алисия пред „Телеграф“.

АЛИСИЯ И ФИКИ ЩЕ ПОДГРЯВАТ КОНСТАНТИНОС АРГИРОС

Красивата и талантлива певица е категорична, че най-накрая е дошъл моментът да направи нещо, което обмисля отдавна – да пее със собствен бенд. „Използвах този момент, за да събера свой бенд, с който да изпълним песните, които съм избрала за неговия концерт на живо. Тази сцена го позволява. За времето, което работих и репетирах с бенда, ми се прииска това да бъде начинът, по който аз ще излизам на сцената. Съвсем друго усещане носи появата на сцената с музиканти“, завършва изпълнителката.

Очаква се Аргирос да пристигне у нас ден преди изявата си в НДК. Както „Телеграф“ вече писа, той ще дойде с 20 човека екип. Очаква се концертът му да е едно от музикалните събития тази пролет, имайки предвид хилядите фенове, които има у нас.

Top
>