Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЩЕ МАХНЕ ЛИ BTV ЮКСЕЛ КАДРИЕВ?

ЩЕ МАХНЕ ЛИ BTV ЮКСЕЛ КАДРИЕВ?

yuksel-kadriev юксел кадриев

Тв водещият Юксел Кадриев от 12 години живее в общинско жилище в „Борово” срещу символичните 80 лева месечен наем, както по-рано писахме. Турчинът не иска да се изнесе от апартамента и обжалва, но тъжбата му е отхвърлена. Зрителите на Би Ти Ви са в шок от наглостта му, както и от факта, че телевизията се прави на разсеяна и си мълчи по казуса.

„Би Ти Ви нали непрестанно декларират, че държат на морала и спазването на правилата?! Защо не вземат отношение по темата и не уволнят водещия на централните новини през уикенда? Лице на телевизията заема мястото на някоя самотна майка във ведомствен апартамент, която едвам свързва двата края. Във всяка цивилизована държава Юксел вече щеше да е отстранен” – коментират граждани и определено имат основание.

Звездата на Би Ти Ви се разписва срещу 24 000 лв. месечна заплата, но живее в апартамент за социално слаби. В социалните мрежи са бесни на нахалството на Кадриев и дори се шегуват, че трябва да му пуснат дарителска сметка, където да му съберат пари, след като явно не може да се справи с огромната си заплата, която също буди изненада, пише „Уикенд“.

ЮКСЕЛ КАДРИЕВ ЖИВЕЕЛ СРЕЩУ 80 ЛЕВА В ОБЩИНСКО ЖИЛИЩЕ

Юксел е едно от лицата на медията, но той нито е журналист, нито прави репортажи, а неговата роля е само да чете новините, макар и с десетки грешки. Въпреки че от доста време води единствено централните новини през уикенда, все още в нюзрума на телевизията се получават десетки писма и оплаквания от работата на водещия. Той е сред най-недолюбваните новинари и определено води класацията по брой лапсуси.

В крайна сметка Кадриев ще трябва да напусне апартамента, в който е пребивавал, в определен от съда срок. Най-вероятно той вече търси жилище, но наемите не му допадат, защото започват от 900 лева, което е много над сумата, която е плащал години наред 50-годишният водещ. Новинарят се нуждае от поне тристаен апартамент, защото с него живеят майка му и дъщеря му Габриела. Пенсионерката още преди години се премести в София, за да помага на сина си с домакинските задължения и отглеждането на щерка му, след като той се разведе с бившата си съпруга Бонка. Тогава общото им дете остана при него, а той не можеше да смогва с грижите, работата и излизанията по барове. Родителката на Кадриев остана в София и не мисли да се прибира в родното Оряхово.

Юксел работи в от Би Ти Ви 20 години и е странно, че за толкова дълъг период от време не е успял да вложи пари поне в един имот, който да беше изплатил за 5-6 години. Всички се питат къде са парите на Юксел, който взима колосална заплата, която не се харчи толкова лесно.

ЮКСЕЛ КАДРИЕВ ВЗРИВИ МРЕЖАТА С КОЛЕДЕН ХИТ

Някои негови колеги телевизионери успяха да си купят дори палати с далеч по малък стаж на екрана от него. Големият му приятел Ники Дойнов, който води новините по конкурентната Нова телевизия, преди 2 години се сдоби с изключително луксозен апартамент в близост до този на Цветан Цветанов, чиято стойност е неколкостотин хиляди лева. Ани Салич пък е собственичка на къща в пернишкия „Бевърли Хилс“ село Рударци и апартамент в София. Виктор Николаев притежава 3 апартамента на пъпа на столицата, а бившата тв водеща Ани Цолова се шири в къща в „Драгалевци”.

Необяснимо е защо ръководството на телевизията се прави на три и половина и не се раздели с водещия след избухването на поредния репутационен скандал с него. Припомняме, че през 2012 г. той беше заловен да кара пиян и книжката му бе отнета. И тогава медията не освободи лицето на новините си – напук на претенциите си, че е обществено отговорна…

Top
>